2777
2789
عنوان

به نظرتون صورت نچرال باکلاس‌تره یا صورت با عمل و ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 118 پست
اگه بینی ت خوبه نکن طبیعی خوشگلتره بینی خوشفرملباتم اگه خیلی باریکه بزنپوستتم حتما فیشال برو🤍

لبام باریک نیس، اتفاقا از حالت معمول یه کم پرتره

فیشال واقعا خوبه؟ من یه بار اردیبهشت برای عروسیم رفتم فقط

منم دوس ندارم دستکاری کنم صورتمو، از یه طرفم عمل بینی اگه خوب دربیاد خیلی چهره رو شیک میکنه

ارع عمل بینی عالیه من خودم موافقم

خیلی دوس دارم عمل کنم ولی وقتی میرم جلو آیینه ایرادی نمیبینم

برای همین خودمو همینجوری که هستم دوس دارم

همسرمم میگه دوس داری عمل کنی مشکلی نداره اما من همینجوری پسندیدمت

و این برام کافیه

وقتی هم خودم راضیم از چهرم هم شوهرم راضیه پس دیگه دلیلی نمیبینم ۱۰۰الی۱۵۰تومن هزینه الکی بکنم بخاطر بقیه که بگن وای دماغش عمله و فلانه

اما میگم تمای سلیقه ها قابل احترام هستن و هرکسی حق اینو داره اونجوری که دلش میخواد زندگی کنه

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قیافه آدمای واقعا باکلاس رو نگاه کن. دلقکای اینستا و بازیگرا نه. ملکه‌ها و شاهزاده‌های کشورهای مختلف ...

خیلی دقیق توضیح دادین، عکسمو بذارم نقدس کنیم؟😂

حس نمیکنم این تصمیم به باکلاسی ربط داشته باشه البته تا کلاس رو‌ در چی ببینی من خودم ترجیح میدم در یک ...

آخه بعضیا با عمل خیلی شیک میشه چهره‌شون، از اون جهت گفتم

من کلا نچرال بودم ولی رفتم لبامو ژل زدم بینی هم عمل مردم الان خودم بیشتر دوست دارم با قبل مقایسه میکنم خیلی تغییر کردم مثبت همه هم میگن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار