2777
2789
من آخه خودم خیلی مودیم… دو ساعت بعد از کاری ک کردم پشیمون میشم میخواستم ببینم هما ایجورین؟

آره ولی خدایی 

منم اینطوریم 

ولی اسمشو نذار مودی😂💔

او به ظاهر گشت عاشق ، ما به معنا سوختیم :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آخه خودم خیلی مودیم… دو ساعت بعد از کاری ک کردم پشیمون میشم میخواستم ببینم هما ایجورین؟

بابا من اینطوریه قشنگ میشینه پشت طرف حرف میزنه قشنگ میشورتش پهنش میکنه بعد که یارو رو میبینه که بهش نیاز داره کلی کمکش میکنه 

بشدتم کینه اییه اصلا کاری که ده سال پیش کردی رو یادش نمیره تا ابد میگه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

دعوا😄نه عزیزم مشخصه کم سن و ساله و بچست وگرنه بخاطر یه ماه تولد ایقدر جوشی نمیشد

باز خداروشکر تو پیرزنی حرفی برا گفتن داری یا پیریت

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اینکه خصوصیت یه ماه رو به همه اون افراد متولدین عده ای نسبت میدن با کمال احترام باید بگم یه کار کاملا غیر منطقی هست

عده ای با حرف هاشون جمع میبندن

نمیدونم چرا یاد نمیگیرم این چیز ها رو به همه نسبت ندیدم و حتی نظرمون رو به صورت بی احترامی به راحتی بیان نکنیم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
عزیزمدختر قشنگم چرا فقط گیر دادی به من،؟این همه کامنت منفی واسه اردیبهشت مشکلت چیه با منبگو تا درکت ...

فقط شما یه خصوصیت زشت رو بیان کردین 

موذی بودن خیلی کلمه و خصلت زشتیه

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷