2777
2789
عنوان

احتمالا برم ای وی اف

73 بازدید | 11 پست

یک لوله م‌بسته س این ماه دقیقا سمت لوله بسته فولیکول خوب داشتم امپول ازاد سازی داد ولی الکیه هیچوقت فکر نمیکردم‌ای وی اف کنم گریم بند نمیاد

ای وی اف اصلا چیز سختی نیست من تا مرحله تخمک. کشی و تشکیل جنین رفتن چون ضعیف بودن انتقال ندادم، نگران نباش با توکل به خدا انجامش بده منم اکه طبیعی بازم نتیجه نگیرم تابستون میرم ای وی اف

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

گریه واسه چی عزیزم؟منم آی وی اف کردم الان نی نی تو شکمم داره سکسکه می‌کنه😍

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم دلم‌میخواست طبیعی باردارشم ک‌نمیشه بخدا خسته شدم یک سال ونیم‌منتظرم شما بارچندم مثبت شدین

عزیزم بسلامتی قدمش مبارک باشه شما کدوم مرکز ای وی اف کردی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
نمیدونم دلم‌میخواست طبیعی باردارشم ک‌نمیشه بخدا خسته شدم یک سال ونیم‌منتظرم شما بارچندم مثبت شدین

فرقش چیه گلم؟مهم مادر شدنه،بار اول.اخه من به گفته ی دکترم هرچی تخمدانام داغونه رحمم خوبه😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بسلامتی قدمش مبارک باشه شما کدوم مرکز ای وی اف کردی

سلامت باشی عزیزم🥰اصفهان شهرک سلامت مرکز رویش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی من ۹ سال منتظر بودما☺️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من رحمم‌ضخامتش ۹روز ۱۲خوبه؟

اگه اشتباه نکنم نرماله عزیزم.من قبل انتقال اوابست خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قدمش برات خبر باشه چرا رودتر ای وی اف نکردی

ممنونم گلم ان شاءالله هر موقع بخوای قسمت شما🥰خب اوایل خیلی جدی نگرفتیم و گفتیم خدا بخواد میشه به خصوص که درگیر درس و شاغل شدنم بودم.بعدش که جدی تر شد درمانو شروع کردیم که مدتی جواب نداد و نهایتا به آی وی اف ختم شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40