2777
2789

دو قطب موافق مغناطیس هستن بعید بدونم بتونن زندگیشون بر همدیگه بند کنن

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه هایی که مردعاشقترواحساساتی تره پایدارترهم هست اکثرا..من بی احساس نیستم برعکس خیلی احساساتی ام ولی خیلی کم بروزش میدم برعکس شوهرم خیلی احساساتشوبروزمیده ومهربونه رابطمون خوب بوده تاحالاخداروشکر

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

خب معمولا مردها بی احساسترن. ولی اینجا برعکسه

به چه آدم هایی بی احساس یا با احساس میگی؟

یعنی معیارت برای احساسی بودن یا نبودن افراد چیه؟

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

به چه آدم هایی بی احساس یا با احساس میگی؟یعنی معیارت برای احساسی بودن یا نبودن افراد چیه؟

مرده خیلی ابراز علاقه و دلتنگی میکنه و هی دلش میخواد کادو بخره زنش را بغل کنه و... اما زنه اصلا اهمینی نمیده و به چشمش این چیزها لوس بازیه

خواهرشوهر من تو چنین رابطه ای بود و خیلی عصبی میشد و حرص میخورد🤭

البته اون آقا هم گاهی شورشو در میاورد

ببین اگه طرفت احساسی معمولیه خب خوبه 

دیگه خیلی رمانتیک بودن مردم از مردونگیش کم کنه شاید 

مرده خیلی ابراز علاقه و دلتنگی میکنه و هی دلش میخواد کادو بخره زنش را بغل کنه و... اما زنه اصلا اهمی ...

خوب اون خانم یه مقدار باید تلاش کنه با همسرش صمیمی تر و گرمتر برخورد کنه یعنی این سردی و بی احسای باید بیرون در خونه اشون بمونه اما بازم قبل از ازدواج حتما باید با یه مشاور خوانواده صحبت کنن یکم شرایط این ازدواج سخته