2777
2789
عنوان

کم مونده یک فصل از زیست رو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه امتحان ما8 و نیمهاز الان بخونم میرسم،؟

آره صد در صد میتونی 

برو بخون نرسیدی یه دور از روش بخون و یا خلاصه نویسی و نکات مهم رو بخون

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

عالیه عزیزم، بهترین کار رو کردی

فدات شم ممنون عزیزم 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

منم همینطور ولی خیلی زیاده موندم چجوری جمعش کنم

آره بعضی وقتا خیلی پیچیده میشه چندمی من یازدهمم دهم جامعه راحت تر بود 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
آره بعضی وقتا خیلی پیچیده میشه چندمی من یازدهمم دهم جامعه راحت تر بود

من دهمم

چون نازه دبیرستانم انگار یه سطل آب یخ ریختن سرم 

چون راهنمایی همچین مطالب سنگین و نامفهومی نداشتیم دو ساعته هم تو راهنمایی میتونستی مطالعات و جمع کنی ولی جامعه هر درس یکی  دو ساعت زمان میخواد

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

من دهممچون نازه دبیرستانم انگار یه سطل آب یخ ریختن سرم چون راهنمایی همچین مطالب سنگین و نامفهومی ندا ...

نگردن نباش کلا عادیه دهم افت کنی ولی جامعه دهم اونقد سخت نیس بشین بخون برسونی چند درس خوندی 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
😂😂ممنون فداتشم همچنینچندمی؟؟

دهمم عزیزم البته کاربری دست دو نفره یکیمون کنکوریه برای همین اسم کاربریش یک عدد کنکوریه

دهمم عزیزم البته کاربری دست دو نفره یکیمون کنکوریه برای همین اسم کاربریش یک عدد کنکوریه

آها موفق باشی بخون زیست رو یه چیزی بگم عوضش زیست یازدهم خیلی بهتر و راحت تر از دهمه درسته حجمش بیشتره اما خیلی قابل فهم تر و خوب تره