2777
2789
عنوان

کم مونده یک فصل از زیست رو تموم کنم

191 بازدید | 24 پست

بلاخره عذاب وجدانم قبول نکرد و پاشدم زیست رو خوندم یه فصل رو تموم کردم موند یه فصل که اونم تا ساعت ۱۰ صبح وقت دارم🥲💗🤌

خوشحال ترینم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

آفرین کار خوبی کردی منم سه درس جامه خوندم پنج درس موند واسه فردا 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
آفرین کار خوبی کردی منم سه درس جامه خوندم پنج درس موند واسه فردا

عالیه موفق باشی عزیزم 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه موفق باشی عزیزم

مرسی تو هم همینطور 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
منم پس فردا دارم و یه فصلم مونده از نظر روحی داغونم نمی‌دونم چمه برات دعا میکنم برا منم دعا کن🥲🤧💞

موفق باشی عزیزم چشم حتما 

آفرین منم دارم دینی میخونم الان تایم استراحته یکم سر کردم تو گوشی سرحال بیام بعدش هم برم حموم خوابم ...

چقدر منی😂💗

موفق باشی عزیزم 

منم همینطور ولی خیلی زیاده موندم چجوری جمعش کنم

تو میتونی 

با برنامه ریزی عالی مطمئن باش تمومش میکنی

منم بلخرههه تاریخ تمومانشاالله همگی موفق بشین نتیجه این شب بیداری...

موفق باشی عزیزدلم 

انشالله