یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 عنوان کم مونده یک فصل از زیست رو تموم کنم 191 بازدید | 24 پست بلاخره عذاب وجدانم قبول نکرد و پاشدم زیست رو خوندم یه فصل رو تموم کردم موند یه فصل که اونم تا ساعت ۱۰ صبح وقت دارم🥲💗🤌خوشحال ترینم قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(: امروز | 02:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1287 آفرین کار خوبی کردی منم سه درس جامه خوندم پنج درس موند واسه فردا هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 آفرین کار خوبی کردی منم سه درس جامه خوندم پنج درس موند واسه فردا عالیه موفق باشی عزیزم قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:
sahaarrrrrrr عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1083 منم پس فردا دارم و یه فصلم مونده از نظر روحی داغونم نمیدونم چمه برات دعا میکنم برا منم دعا کن🥲🤧💞
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1287 عالیه موفق باشی عزیزم مرسی تو هم همینطور هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
عسل۱۲۱۲۳۳۵۶ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 799 آفرین منم دارم دینی میخونم الان تایم استراحته یکم سر کردم تو گوشی سرحال بیام بعدش هم برم حموم خوابم نبره یه کم دیگه بخونم😂😂😂
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 8064 آفرین کار خوبی کردی منم سه درس جامه خوندم پنج درس موند واسه فردا منم همینطور ولی خیلی زیاده موندم چجوری جمعش کنم کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث
دنیز۸۶ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 101 منم بلخرههه تاریخ تمومانشاالله همگی موفق بشین نتیجه این شب بیداری...
یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 منم پس فردا دارم و یه فصلم مونده از نظر روحی داغونم نمیدونم چمه برات دعا میکنم برا منم دعا کن🥲🤧💞 موفق باشی عزیزم چشم حتما قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:
یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 آفرین منم دارم دینی میخونم الان تایم استراحته یکم سر کردم تو گوشی سرحال بیام بعدش هم برم حموم خوابم ... چقدر منی😂💗موفق باشی عزیزم قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:
یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 آفرین بهت🌹😊 ممنون عزیزم قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:
یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 منم همینطور ولی خیلی زیاده موندم چجوری جمعش کنم تو میتونی با برنامه ریزی عالی مطمئن باش تمومش میکنی قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:
یک_عددکنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 427 منم بلخرههه تاریخ تمومانشاالله همگی موفق بشین نتیجه این شب بیداری... موفق باشی عزیزدلم انشالله قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(: