۳۷ سالمه مجردم دیروز تو به جمعی یکسری خانم دیدم همه رنج ۵۰ ، ۵۱ ، ۵۲ ساله بودند دیدم چقدر همه شون صورتاشون پیر و داغونه
۱۵ سال دیگه منم میشم ۵۰ ساله ، از ۵۰ سالگی و پیری وحشت دارم 😭😭😭😭😭 این از یه طرف مشکلات دیگه ام از طرف دیگه 😭😭😭😭😭😭 ای خدااااااا
نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
منطقه ی محرومم از بس بدبختم پدر مادرم زندانبان اند ولی دارم تلاش میکنم جدا بشم اگر بشه
از ۱۳ سال دیگه وحشت دارم
نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
ژن خیلی مهمه ب نظرم من ۵۰ ساله هایی میشناسم ک بهشون نمیخوره ۵۰ باشن و اینم بگم اگه خوب زندگیکنی و هز جوونین استفاده کنی هیچوقت ناراحت بالا رفتن سن نخاهی بود
هزار تا مشکل هم داشته باشم بازم پیری بیشتر منو زمین میزنه