2777
2789
عنوان

سی و هفت سالمه مجردم از پنجاه سالگی و پیری وحشت دارم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 26 پست

به نظرم پیری نعمته 

اگر جای شما بودم روی رشد شخصی ام تمرکز میکردم و روی درامد داشتن

ازدواج یا پیش میاد یا نه

ولی برای یه دوران میانسالی و پیری با کیفیت شما نیاز به درامد و سرمایه دارید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت همسریابی ثبت نام کن سایت آدم و حوا خوبه؛ تلویزیون تبلیغش میکنهایشالا یک ازدواج خوب میکنی

چطوری تلویزیون تبلیغ می‌کنه ؟ 

پیام بازرگانی ؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
کنار عشق پیر شدن خوبه ولی تنهایی پیر شدن نه💔

مسلما همراه و یار خوب داشتن خیلی خوبه

ولی ازدواج تمام زندگی نیست 

دلیل نداره اگر هنوز مسیر زندگی مون از ازدواج گذر نکرده خودمون رو از بقیه نعمت ها محروم کنیم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به نظرم پیری نعمته اگر جای شما بودم روی رشد شخصی ام تمرکز میکردم و روی درامد داشتنازدواج یا پیش میاد ...

درست میگی اصل کیفیت و رضایت از زندگی هست 

ولی من جزو آدمهای حساس به چروک و پیری ام ، یه چین ریز روی پیشونی ام افتاده دنیا رو سرم خراب شده 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
پس چرا میگن پیر شی ایشالا؟تودعا کردن

منظور عمر طولانی هست 

خالم پنجاه سالشه و همسرشو از دست داده. مجرده. به خودش می رسه. ورزش می کنه. ورزش که می گم هم لزوما پولی نیست. همه جا پیاده می ره. یه گروهی پیدا کرده با هم مسافرت می رن. دور همی های متنوع تو جاهای جالب می ذارن.

یعنی کمتر آدمی دیدم اینقدر از زندگیش لذت ببره.

سبک زندگیتو خودت انتخاب کن. سالم زندگی کنی و به خودت برسی هم اولا دیرتر پیر می شی و دوما قشنگ پیر می شی. پیر شدن به معنای زشت شدن نیست. به معنای تنها شدن هم نیست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
به خدا به خدا شوهر خوب هم یه قرون ارزش نداره چه برسه به بدش

کاش کمی قدر دان باشیم بالاخره این همه دارن زحمت میکشن زیر بار این همه گرونی اون وقت شما میگی خوبشم یه قرون ارزش نداره؟؟

کاش کمی قدر دان باشیم بالاخره این همه دارن زحمت میکشن زیر بار این همه گرونی اون وقت شما میگی خوبشم ی ...

میدونی چیه عزیزم؟همه از دور حسرت زندگی منو میخورن ولی ۶ساله آرامش ندارم ...همه میگن پولداره وفلانه ولی عمق زندگی منو نمیبینن...همین الان دارم گریه میکنم به خاطر کارهاش...همون ضرب المثل معروف که میگه درونم خودمو میسوزونه بیرونم اطرافیانم رو