2777
2789
عنوان

کیا برس چوبی دارن راضی هستین

242 بازدید | 27 پست

سلام

راضی هستین؟

عکسشو میزارم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

برس چوبی خوب نیست یا شونه چوبی بگیر

یا برس تنگل تیزر

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر مدت یه چیزی ترند میشه که پول دربیارن. من دوسال پیش رفته بودم سرکار و همون وقت اینستا نصب کردم خدا شاهذه هیچ پولی واسم نموند هی دنبال ترندامیرفتم همشونم چرت. الان بیکارم و جیبم خالیه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

برس چوبی خوب نیست یا شونه چوبی بگیریا برس تنگل تیزر

چرا خوب نیست؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من برا دخترم خریدم چون موش بلنده و زیاد گره میخوره

مو رو میکشه ولی

چون میگن آسیب نمیرسونه مجبوری استفاده میکنم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
من دارم حواست باشه این سر چوب ها به کف سرت بر خورد نکنه

چرا؟

راحت تر از برس های دیگس؟

چرا خوب نیست؟

میکشه مو رو

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

من برا دخترم خریدم چون موش بلنده و زیاده گره میخورهمو رو میکشه ولیچون میگن آسیب نمیرسونه مجبوری استف ...

بخاطر همین که میگن آسیب نمیزنه خریدم