2777
2789
عنوان

مردا یه چیزیشون میشه ها😑

260 بازدید | 39 پست

قرار بود شام بریم بیرون شوهرم خودش پیشنهاد داد بعد پسرم داشت تندتند مشقاشو مینوشت بریم اصلا نمیدونم بحث چطوری شروع شد شوهرم برگشت گفت الان بریم بیرون فلان قدر باید هزینه کنم ،کادو ام معمولا پول میده بهم بعد من گفتم خوبه حالا گل وشیرینی نخریدی وگرنه خرجت بیشتر میشد آقا بهش برخورد که تو توقعت زیاده مگه باید اینارو بگیرم منم گفتم نه مگه گفتم بگیر خلاصه بهم گفت پرتوقعی منم بهم برخورد گفتم پولتم بذار تو جیبت نخواستم منتم نذار رفتم دیگه آشپزخونه وایسادم ظرف شستن پسرمم ناراحت شد گریه کرد شوهرم گفت تقصیره مامانته منم دیگه حرف نزدم دید پسرم ناراحته چندبار گفت بیا بریم بیرون منم نرفتم واقعا بهم برخورد گفت پرتوقعی  پسرمم نقاشی کشیده بودن تو مدرسه واسه روز مادر اصلا نشونم نداد انداخت تو سطل 😔😑

جالبه بهم میگه پرتوقع خوبه مثله زنای مردم نیستم دنباله عمل وناخن ومژه اصلا سال تا سال خرج آرایشگاه نمیدم ماهی بهم ۵۰۰ تا ۱ تومن میده واسه خرج خودم اونم خودم میگم بعد بهم میگه پرتوقع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر از رفتار همسرتون مبهوت کردار شما هستم!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مقصری

وقتی پسرت خوشحاله و تند تند مشقاشو مینویسه ک برید بیرون 

کلا ک نباید جلو بچه دعوا کنید ولی امشبو دیگ کلا نباید میزدید توو ذوق بچع

بهت برخورد نگه میداشتی

میگفتی ی عزیزم ی شبع ی روز در سال ک روز مادره ی شب ک هزار شب نمیشه 

بعد ک رفتید برگشتید وقتی بچت خواب بود میگفتی فلان حرفت منو اذیت کرد

متاسفانه ب ماها یاد ندادن چطور باهم صحبت کنیم فقط قهر لج بازی 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚