2777
2789
عنوان

مردا یه چیزیشون میشه ها😑

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 39 پست
والا گرونی فقط واسه ماعه زنای مردم همش تو بریز بپاشن نمیخوام مقایسه کنما ولی عادلانه نیست

اگه با شوهرتم همش اینجوری حرف میزنی خدا به دادت برسه. ببین اصلا بلد نیستی چی بگی. دو روز دیگه هم میای تاپیک میزنی بهم خیانت کرد. دیگه یادت نمیاد خودت صبح تا شب اسم زن مردم رو میاوردی تو خونت و خودت رو باهاشون مقایسه میکردی و به شوهرت یاد میدادی که مدام مقایسه‌ت کنه!!

مگه مقایسه فقط به خرج نکردنه، یعنی تو از همممه زنای عالم بهتری؟

شوهرتم عادت کنه به مقایسه، فکر کردی فقط پول ناخن و مژه رو مقایسه میکنه؟؟

دو روز دیگه سایز سینه و باسنتم مقایسه میشه، سلیقه و زیباییتم مقایسه میشه

اگه با شوهرتم همش اینجوری حرف میزنی خدا به دادت برسه. ببین اصلا بلد نیستی چی بگی. دو روز دیگه هم میا ...

شما اصلا متوجه نشدی من چی بگم ،حالا شوهرم برگشته خودش میگه همسایه همکفی یه جعبه کیک جلوی درشون بود احتمالا یلدا وروز مادره یکی کردن گفتم مگه تو خونه زندگیه مردمی اینجوری میگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا شامم داشتمم اتفاقا اون بود که پیشنهاد داد منم دعوا نکردم صدامو بالا نبردم که میگید جنجال فقط گف ...

خب چیکار کنه دیگه بنده خدا. اون توقع داشته تو خوشحال بشی ولی تو گفتی پس گل و شیرینیت کو!

من نمیفهممت. واقعا با دست خودت داری خودتو بدبخت میکنی

خب چیکار کنه دیگه بنده خدا. اون توقع داشته تو خوشحال بشی ولی تو گفتی پس گل و شیرینیت کو!من نمیفهممت. ...

حالت خوبه تو درگیریا برگرد تاپیکمو دوباره بخون میفهمی منظوره من چی بوده

دقیقا سردرد میگرنی گرفتم الان با این کامنتا بدتر اعصابم خورد شد آدم این حرفارو نمیتونه به خانوادش بز ...

اهمیت نده؛ کاملا هم حق باشماست؛ بچه هم واسه جفتتونه  همونجورکه شما بفکرناراحتیشی پدرشم باید باشه قرار نیست بخاطر بچه ببخشید برینن توسرمون که

روزای خوب منم میاد
اهمیت نده؛ کاملا هم حق باشماست؛ بچه هم واسه جفتتونه همونجورکه شما بفکرناراحتیشی پدرشم باید باشه قرا ...

قربون فهمتون اینجا یه عده فقط دوست دارن بیخودو بی جهت آدمو بکوبن

شما اصلا متوجه نشدی من چی بگم ،حالا شوهرم برگشته خودش میگه همسایه همکفی یه جعبه کیک جلوی درشون بود ا ...

انقدر زندگی رو سخت میگیرید که وقتی خرابش کردین تازه یادتون میوفته چه نعمتهایی داشتین و قدر ندونستین و بیخود و بیجهت اوقات خودتونپ تلخ کردین. من آخرشو بهت گفتم. فکر نکن با این قهر و حرفا عزیزتر میشی. اتفاقا بچه‌تم ازت متنفر میشه، چه برسه به شوهرت.

حالا میخوای به حرفام فکر کن، میخوای با منم بجنگ و قهر کن، عوض اینکه تشکر کنی برات وقت گذاشتم و این همه نوشتم

انقدر زندگی رو سخت میگیرید که وقتی خرابش کردین تازه یادتون میوفته چه نعمتهایی داشتین و قدر ندونستین ...

در اسرع وقت خودتو به روانپزشک نشون بده چون از اول تاپیکم درگیری هر چیم میگم حرف خودتو میزنی دیگه با شما حرفی ندارم

قربون فهمتون اینجا یه عده فقط دوست دارن بیخودو بی جهت آدمو بکوبن

ولشون کن عزیزم؛ من منظورم به شخص خاصی نیست ولی تو دوروبر خودم دیدم که اونایی که بیشتر ازهمه شعار میدن بدتر ازهمه شوهراشونو میچزونن

من نمیگم اوقاتتو تلخ کن گلم ؛ ولی نمیتونم قبول کنم همیشه زنهارو توسری خور بدونن؛ 

خب چی میشد امشبو اون به احترام روز زن لال میشدوبحث نمیکرد

روزای خوب منم میاد