2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 44 پست

عزیزم ناامید نباش منم تنبلی تخمدان دارم ولی بچه دومم رو باردار شدم 

با قرص لتروزل 

اولی رو هم همین قرص خوردم ولی هردو رو ماهی باردار شدم ک کلا ب بارداری فکر نمیکردم

اصلاح سبک هم نکردم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بهش فکر نکن باردار میشی. سبک زندگیت را سالم کن. از زندگیت لذت ببر باردار میشی. هرچی به چیزای منفی فک ...

کاملا حرفتو قبول دارم 

این استرسی بودنه از بچگی با منه تا همین الان

تورو خدا دعا کنید. امروز خیلی دلم شکست سر یه قضایایی کلی از خدا و حضرت زهرا خواستم حاجتم رو بده و خواستم به صلاحم باشه ان شالله که صلاح بدونن و همه ادمای مثل من به حاجت دلشون برسن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ناامید نباش منم تنبلی تخمدان دارم ولی بچه دومم رو باردار شدم با قرص لتروزل اولی رو هم همین قرص ...

خداروشکر عزیزمممم❤️❤️❤️

چقدر امیدبخش بود پیامت. یعنی کیست داشتی گلم؟ توی سونو چی نشون میداد

خداروشکر عزیزمممم❤️❤️❤️چقدر امیدبخش بود پیامت. یعنی کیست داشتی گلم؟ توی سونو چی نشون میداد

فدات من خیلی سونو نرفتم اون چند بار ک رفتم کیست نداشتم ولی فولی ها کوچیک بودن 

جاریم کیست داشت بین اون همه کیست اونم ناخواسته باردار شد 

من فک میکنم حرف این دکترا خیلی سند نیست خواست خدا باشه با کیست بدون کیست باردار میشی

تازه من همسرم مشکل اسپرمم داشت ب ما گفته بودن ای وی اف کنید بیخیال شدیم 

دقیقا بی خیالی و البته خواست خدا جواب میده

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

چند وقته توو اقدامی مهربانو جان؟ خیلی دوران سختیه من از اولین روزی که دیگه توو رابطه جلوگیری نداشتیم ...

تقریبا نه ماهه تو اقدامم چند بارم دکتر رفتم دیگه الان سه ماهه که دارم قرص مصرف میکنم ببینم چی میشه ولی منم خیلی استرس دارم چون تخمدانم ضعیفه 

از یه طرف هرکی منو میبینه زود میگه خیلی وقته ازدواج کردین هاع بچه نمیارین چرا مشکلت چیه .

بیشتر این حرفا به آدم استرس میده 

بعد تموم کردن این قرصا دکتر گفت که برم پیشش ازم سونو میگیره که اگه تخمدانم قوی شده باشه که گفت آمپول اینا میدم نمیدونم چه آمپولی ولی گفت اگه مصرف این قرصا تاثیر چندانی نداشته باشه دیگه باید درمان قوی تری بشی هم شوهرمم باید ازمایش بده دیگه نمیدونم چی میشه 

فدات من خیلی سونو نرفتم اون چند بار ک رفتم کیست نداشتم ولی فولی ها کوچیک بودن جاریم کیست داشت بین او ...

باورت میشه پیامت اشک منو در آورد :)

مرسی بابت اینهمه امیدی که دادی بهم خودمم میدونم از توکل ضعیفمه که اینجوری بهم ریختم. چون حتی دکتر هم بهم چیزی نگفت حتی اسم درمان هم نیاورد فقط متفورمین داد ولی من اینجوری خودمو باختم و در به در توو اینترنت و نی نی سایت درباره آی وی اف و ناباروری سرچ میکنم. دعا کن اروم بشم یکم ایمانم قوی بشه تا خدا هم نظری بکنه 

مرسی بابت حرفای امید بخشت عزیزم🥺❤️

باورت میشه پیامت اشک منو در آورد :)مرسی بابت اینهمه امیدی که دادی بهم خودمم میدونم از توکل ضعیفمه که ...

خدا بزرگه عزیزم انشاالله بچه دار هم میشیم یه روزم میاییم اینجا از مشکلات بچه داری تایپک می‌زنیم 

تقریبا نه ماهه تو اقدامم چند بارم دکتر رفتم دیگه الان سه ماهه که دارم قرص مصرف میکنم ببینم چی میشه و ...

منم نه ماهه توو اقدامم عزیزم ولی خبری نیست هنوز. کاش ماها میتونستیم این استرس لعنتی‌مون رو کنترل کنیم 

که تاثیر مستقیم رو تخمدان.ها داره 

من که فکر میکنم علت ایجاد کیست‌هامم همون استرس کوفتیمه که از وقتی یادمه اینجوری بودم. 

بعد تموم کردن این قرصا دکتر گفت که برم پیشش ازم سونو میگیره که اگه تخمدانم قوی شده باشه که گفت آمپول ...

ان شالله بحق این شب میلاد حضرت زهرا خدا به دل همه‌مون نگاه میکنه 

و تهش میگیم آخییییش دیدی شد؟ 😅❤️

چند ساله نی نی سایت رو میخوندم ولی هیچوقت عضو نشدم ولی بخاطر مشکلم اومدم کاربری زدم چند بار تایپک زد ...

الهیییی عزیزم 😅

یسری تاپیکا یهو خیلی داغ میشن مال ماها زیاد رونق نداره انگار 😂

منم نه ماهه توو اقدامم عزیزم ولی خبری نیست هنوز. کاش ماها میتونستیم این استرس لعنتی‌مون رو کنترل کنی ...

اره والا کاش این استرسه نبود یه وقتایی اینقد بهش فک میکنم سرگیجه میگیرم 

باورت نمیشه انقد بی بی چک خریده بودم هروز میزدم انگار زورکیه 😂 الان دوماهه که کلا بی بی چک رو گذاشتم کنار حتی ایندفعه ده روز موعدم گذشت ولی بی بی چک نزدم