سلام خانوما خوبید. بچها من از اسفند چهارصد و دو بدون جلوگیری رابطه داشتم منتها باردار نشدم. اینم بگم که خیلی مرتب و به قصد بارداری و حتما توو تایم تخمکگذاری اینا نبوده ولی خب بدون جلوگیری بوده. حالا ابان ماه رفتم دکتر بهم یکسری دارو داد از جمله متفورمین اونارو خوردم و بعد گفت اگر تا سه ماه باردار نشدی بیا بهت یه امپولی بدم بزنی. هنوز که خبری نیست و باردار نشدم. همش ناامیدم حس میکنم قراره کارم به درمانهایی مثل آی وی اف اینا برسه خیلی میترسم که میدونم این ترس خودش مانع بارداریه. اومدم یکم درد و دل کنیم باهم یکم امیدواری بگیرم ازتون اخه واقعا نمیتونم این حرفارو به کسی بگم حتی تا الان به مادرم هم نگفتم که قصد بارداری دارم و هنوز نشدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ان شالله عزیزم 🙏🏻من یکم چشمام سنگین شده برم کم کم بخوابمخیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات امشب، شب ...
منم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله با خبر بارداری باز اینجا همو پیدا کنیم آره بگیر بخواب اصلا میدونی همین بینظمی خواب هم کلی مشکل ایجاد میکنه واسع خانما ولی من که نتونستم این عادت بد و ترک کنم 😂😂