2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست
خدا بزرگه عزیزم انشاالله بچه دار هم میشیم یه روزم میاییم اینجا از مشکلات بچه داری تایپک می‌زنیم

ان شالله عزیزمممم. من اگر قابل باشم دعاتون میکنم شماهم منو فراموش نکنید❤️🙏🏻😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره والا کاش این استرسه نبود یه وقتایی اینقد بهش فک میکنم سرگیجه میگیرم باورت نمیشه انقد بی بی چک خر ...

کار خوبی کردی. من خیلیییی شنیدم هرکسی بیخیال شده باردار شده بنظرم بزرگترین قدم همین بیخیالیه والا نه اونهمه قرص و دارو که ما میخوریم 😅

من هروقت بی بی چک میزنم مطمئنم منفیه ولی بازم میزنم دیگه ببین چقد ناامیدم 😐

ان شالله عزیزمممم. من اگر قابل باشم دعاتون میکنم شماهم منو فراموش نکنید❤️🙏🏻😍

حتما عزیزم والا من همیشه این دعا رو میکنم که خدایا اگه لایقشم منم مادر بشم و هرکی که چشم به براهه به اونام لطف بزرگتو بکن نزار کسی تو حسرت بچه بمونه 

انشاالله عزیزم انشاالله تا بهار خبر بارداری همه چشم به راها

ان شالله عزیزم 🙏🏻

من یکم چشمام سنگین شده برم کم کم بخوابم

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات 

امشب، شب سختی رو داشتم نیاز داشتم یکم خودمو خالی کنم ممنون که اومدی مشارکت کردی دوست خوبم ❤️

امیدوارم که هردو با خبرای خوب برگردیم اینجا. شبت بخییییر عزیزم ❤️😍

ان شالله عزیزم 🙏🏻من یکم چشمام سنگین شده برم کم کم بخوابمخیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات امشب، شب ...

منم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله با خبر بارداری باز اینجا همو پیدا کنیم آره بگیر بخواب اصلا میدونی همین بی‌نظمی خواب هم کلی مشکل ایجاد میکنه واسع خانما ولی من که نتونستم این عادت بد و ترک کنم 😂😂

شب خوبی داشته باشی مادر آینده ❤️😊

منم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله با خبر بارداری باز اینجا همو پیدا کنیم آره بگیر بخواب اصلا میدونی ...

دقیییییقا ساعت خواب خیلی مهمه. خوشم میاد همه اینارو هم میدونیم و باز رعایت نمیکنیم 😂❤️

ان شالله عزیزم ان شالله

خدانگهدارت😍

باورت میشه پیامت اشک منو در آورد :)مرسی بابت اینهمه امیدی که دادی بهم خودمم میدونم از توکل ضعیفمه که ...

اخه ی فداتشم 

خواهش میکنم 

تو حق داری اولش همه همینطورن خودشون زود میبازن

عزیزم نماز بخون باور کن معجزه میکنه برات با خدا حرف بزن 

انشالله ب زودی بهت یه طفل سالم میده

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼