2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

200 بازدید | 44 پست

سلام خانوما خوبید. بچها من از اسفند چهارصد و دو بدون جلوگیری رابطه داشتم منتها باردار نشدم. اینم بگم که خیلی مرتب و به قصد بارداری و حتما توو تایم تخمک‌گذاری اینا نبوده ولی خب بدون جلوگیری بوده. حالا ابان ماه رفتم دکتر بهم یکسری دارو داد از جمله متفورمین اونارو خوردم و بعد گفت اگر تا سه ماه باردار نشدی بیا بهت یه امپولی بدم بزنی. هنوز که خبری نیست و باردار نشدم. همش ناامیدم حس میکنم قراره کارم به درمان‌هایی مثل آی وی اف اینا برسه خیلی میترسم که میدونم این ترس خودش مانع بارداریه. اومدم یکم درد و دل کنیم باهم یکم امیدواری بگیرم ازتون اخه واقعا نمیتونم این حرفارو به کسی بگم حتی تا الان به مادرم هم نگفتم که قصد بارداری دارم و هنوز نشدم 

شوهرت آزمایش داده؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلاح سبک کن تاعیدمیشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه نداده دکتر سونو‌ منو که دید گفت کیست داری و تنبلی و فولیکولم ۱۴ بود که خب خیلی کوچیک بود

حتما بگو بده

شاید اونم ایراد داره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
منظورت ورزش و گرمی خوردن و ایناست؟ متاسفانه یبوست هم دارم 🥲

نه یه سری کارهاروبایدانجام بدی عالیه بروتوپیج خانوم تاجیک اصولیش هست اگرم اینستانداری صبرکن فردابرات مینویسم 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چجوری ؟

صب تاپیک میزنم تگتون میکنم الان میخوام بخوابم 

منم فولیکولم ۶ و۹ 🥺🥺 خیلی وقته تو اقدامم ولی باردار نشدم

چند وقته توو اقدامی مهربانو جان؟ 

خیلی دوران سختیه من از اولین روزی که دیگه توو رابطه جلوگیری نداشتیم هرماه منتظرم که باردار باشم اما خبری نیست بارها بیبی چک زدم و منفی شده 

حس بدیه خیلی :)