2777
2789
عنوان

بین بابام و شوهرم گیر کردم😑

257 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شوهرم تو شرکت کار میکنه امروز روز تعطیلیش بود بابام گفت بیا بریم بامن سرکار شغل بابام ازاده شوهرمم با بزرگترا خیلی رو دروایسی داره نمیتونه بگه نه نمیام ولی بعد منو دعوا میکنه که چرا نگفتی امروز روز تعطیلیم هست میخوایم بگردیم منم نشنیده گرفتم الان رفته کلی فهش نوشته و دوبار زنگ زده بوده ساعت ۲نیم که من خواب بودم نشنیدم الان زنگ زدم بابام که اونک ولکن بیاد یکم بگردیم خودت بقی کارات کن چقدر سخته بین شوهر و پدر گیر کنی😑که هردو ناراحت نشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولین بارمه میشنوم، تا الان همیشه بحث مادر شوهر و عروس بوده.😁

ولی واقعا قرار گرفتن بین همسر و خانواده سخته، خودشون باید متوجه بشن که یه روز اگه خونه دلشون میخواد کنار خوانوتدش باشه نه کار.

من از روز اول حساسیتهای شوهرمو گفتم

شوهر من سرکار میاد می‌خوابه تا ۶،۷ عصر

کسی ن باید بیاد خونمون،ن زنگ بزنه

اوایل خونوادم اصلا رعایت نمیکردن مادرمم هی غر میزد ک شوهرت چقد میخوابه مگه چکار میکنه کلا دلم داشت سیاه میشد از شوهرم

ولی جدی گفتم شوهرم خستس و خودمم میگم باید بخوابه لطفا زنگ نزنید

الان دو ساله راحتم هزار بارم زنگ بزنن جواب نمیدم ،یا پیام میدم شوهرم خوابه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست