2777
2789
عنوان

اونقد دوس دارم وقتی درمورد تربیت یه بچه نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 73 پست
برات مهم نباشهچه اهمیتی دارندحواستو بده به خودتون و بچه هاتون

آره واقعا اصلا برای خودم مهم نیست 

برای شوهرم ناراحت میشدم 

انقدر حد و حدود خودشو رعایت میکرد بدون دعوت نمیرفت مزاحم نشه یه وقت 

بعد اونجوری برخورد میکردن بچه هاشون

الانم که درگیرشدن باهم بازم حرصشو شوهرم میخوره 

عزیز دل من توضیح دادم تبرئه نکنید. حرف بچتون خوب نبوده و کاملا متوجه بوده چی کفته . شما هم باید عذرخ ...

بچه ها گاهی حرفایی میزنند که ما پدر و مادرها رو هم غافلگیر میکنه

بچه ها توی این سن حس مالکیت دارند و روی اون سن عقلی خودش گفته که اینجا خونه عموی منه پس مال منه

برای همین بقیه نباشن

دیگران با توجه به سن هر فردی باید برخورد کنند

قطعا این حرفو یه آدم 40 ساله بزنه زمین تا اسمون معناش فرق میکنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما باید میگفتی عزیزم فقط عموی تو نیست که اینقدر دوستش داری، مال بقیه هم هستدخترم عاشق عموشهو ازین ح ...

دخترم که نمیدونست اونا کین منم گفتم ببخشید بعدشم گفتم اونام خواهر زن عمو هستن وفلان واینجا اومدن دیدنشون ودیگه تموم شد دخترمم بعدش چیزی نگفت 

ای بابا😂😂😂شما چرا دعوا داری باشه اصلا بچه فهمیده گفته این چراباید درمورد تربیت بچه نظر بده؟؟؟شما ...

تربیت خودشونو نشان دادن چون تایید نکردن رفتار بچتونو؟ باید تایید میکردن تا باادب باشن اتفاقا کاردرستی کردن که به روی شما و بچتون آوردن اونا کاردرستی انجام دادن. مساله اینجاست که عذرخواهی الکی نباید باشه چون اگر بود الان ازشون شاکی نبودید منم بودم قطعا به رو می‌آوردم. هرکی بود به رو می‌آورد چون کار درست همینه .

ای بابا😂😂😂شما چرا دعوا داری باشه اصلا بچه فهمیده گفته این چراباید درمورد تربیت بچه نظر بده؟؟؟شما ...

ول کن اسی بابا حالا بچه دوسال پیش یچیزی گفته تا دوسال یاید هی بهت بگن بچت بی ادبه بچت بی ادبه سه سالگی سن مالکیت بچه هاست فکر میکنن بعضی چیزا فقط مال اوناست 

من مثل تو صبور نیستم دوبار بهم بگن بچت بی ادبه فلان حرفو زده میگم اصلا کار خوبی کرده گفته

بچه ها گاهی حرفایی میزنند که ما پدر و مادرها رو هم غافلگیر میکنهبچه ها توی این سن حس مالکیت دارند و ...

ربطی نداره  در این موارد اصلا ربطی نداره به سن . مشکل والدین اینه سر سن بچه ها ؛ رفتارهای نادرست بچه هارو نادیده میگیرن بعد همین سکوت و نادیده کرفتنها باعث میشه اون رفتارها در بچه ها تقویت بشه بچه ها باید بفهمن چی درسته چی غلطه. اگر میخواین بقیه نگم خودتون باید بهشون بگین اگر جایی دیدین کارشون نادرسته نخندید سکوت نکنید بهشون تذکر بدین. این چیزا عشق مادری نیست ظلم به فرزندانشون هست

بچه ها گاهی حرفایی میزنند که ما پدر و مادرها رو هم غافلگیر میکنهبچه ها توی این سن حس مالکیت دارند و ...

وای خوب شد توضیح دادی همون دیگه یه ساعته موندم اینو چه جوی بگم ....دقیقا بچه ها میبینی تو یه محیط دیگه یه رفتاری رو نشون میدن که کلا اولین بارشون آدم میمونه الان چیکار کنه ادم مات میمونه اینو کسایی که همچین بچه هایی نداشته باشن درک نمیکنن ....فک کن همین پارسال دخترم ۴ سالش بود بعدتومیوه فروشی توت فرنگی دیده بودبرگشت گفت مامان این چیه من تاحالا ازاینا نخوردم برام بخر😑😑درحالی که هفته قبلش خورده بود اصلا آدم میمونه اون لحظه😐😂😂😂

تربیت خودشونو نشان دادن چون تایید نکردن رفتار بچتونو؟ باید تایید میکردن تا باادب باشن اتفاقا کاردرست ...

احتمالا شما یا بچه کوچیک ندارین یا بچه کوچیک کم دیدین که این جوری حرف میزنین ....این بچه اولین بارش بود اونارو میدید واصلا نمیشناخت که بعدا بهش گفتم اینا کین تازه دید عموشم به مهمونا میرسه اینو محل نمیده حالا چی فکر کرد با خودش اینو گفت اینکه حالا بگیم ببخشید وبگن بچه اس بعد برن پشت سرمون بگن بچه رو درست تربیت نکردن وفلان درسته؟؟؟؟ مگه همیشه این حرفو میزد که بگیم اره بچه اش همیشه اینجوری میگه مامان باباشم چیزی نمیگن من که دیگه باهاتون بحث نمیکنم 

وای خوب شد توضیح دادی همون دیگه یه ساعته موندم اینو چه جوی بگم ....دقیقا بچه ها میبینی تو یه محیط دی ...

شما هنوز اصرار داری توجیه کنید .این جریان چه ربطی به اون مورد داشت؟ اینکه یه جیزی تازگی داره یه حرفه اینکه بچه حرف نادرست بزنه یه مساله دیگست. حالا یه عده هم اومدن میگن آره بگن ما میگیم به تو چه مربوطه.من همیشه کفتم‌علاوه بر بعضی بچه ها والدینشان هم نیاز به تربیت دارن. اگر اون والد عاقلی بود قطعا چنین حرفی هیچوقت نمیزد وقتی فرزند مار اشتباهی درمورد دیگران انجام بده والدین که عاقله درک میکنه نیفهمه و عذرخواهی میکنه و به بچه خودش هم تذکر میده وقتی بقیه ببینن شما خودت داری این قضیه رو پیگیری میکنن مسلما دیگه نه حرفی میزنن نه رنجشی به دل میکیرن

ربطی نداره در این موارد اصلا ربطی نداره به سن . مشکل والدین اینه سر سن بچه ها ؛ رفتارهای نادرست بچه ...

هر سنی اقتضاش یه نوع تربیته همه مسائلو که نباید یکجا گفت هر دوره ای از سنشون یچیزی رو یاد میگیرن

مثلا مسائل جنسی زودتر از موعدش بگی ذهن بچه رو میریزی بهم

مثال بودا حال زوم نکنید روش

بچه ها سیکلهای تربیتی دارن از نوزادی تا 14 مالگی 

14 مالگی تا 2 سالگی

و همینطور میره به بالا و هر دوره ای نوسانات رفتاری خودشو داره و رشد عقلی کم کم بیشتر میشه

من اکثر دوره های تربیتی کودک رو از روانشناسان مختلف خوتدم و شنیدم

مثل تعلیم و تربیت دکتر هلاکویی

برای همین بی پایه حرف نزدم

برای همین برای بچه ها روزها و ماه ها هم اهمیت داره چه برسه به سال.پس سن واقعا مقوله ی مهمیه

درک فهم یه بچه 12 ماهه با یه بچه 18 ماهه کاملا متفاوته با اینکه اصلا 6 ماه فاصله بینش هست

اما یه انسان 40 ساله با 40 سال و 6 ماه خیلی فرق چندانی نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ول کن اسی بابا حالا بچه دوسال پیش یچیزی گفته تا دوسال یاید هی بهت بگن بچت بی ادبه بچت بی ادبه سه سال ...

به خدا منم از این حرص میخورم که چرا بچه یه چیزی گفته اینا ول کن نیستن خودشون ادب وتربیت حالیشون بود نمیسوختم به خدا پس خود جاریم ۳۰ سالشه عموشو میبینه یه زحمت به خودش نمیده بلند شه سلام کنه والله ادم خجالت میکشه بگه تربیت بلدی برو بچه خودتو تربیت کن

احتمالا شما یا بچه کوچیک ندارین یا بچه کوچیک کم دیدین که این جوری حرف میزنین ....این بچه اولین بارش ...

اتفاقا رشته من مرتبط با کودکان هست محض اطلاعتون من حرفارو زدم عزیز دل. شما اصلا حاضر نیستی قبول کنی‌ با همین فرمون پیش بری بعد به حرفای من میرسی دیگه خود دانی‌

هر سنی اقتضاش یه نوع تربیته همه مسائلو که نباید یکجا گفت هر دوره ای از سنشون یچیزی رو یاد میگیرنمثلا ...

دقیقا همینه مثلا یه دوره ای بچه ها اصلا اسباب بازیاشونو به کسی نمیدن ولی تویه دوره دوس دارن شریک بشن وبا بچه ها بازی کنن 

احتمالا شما یا بچه کوچیک ندارین یا بچه کوچیک کم دیدین که این جوری حرف میزنین ....این بچه اولین بارش ...

چرا میخوای همه رو قانع کنی عزیزم

دیگران باید اقتضای سن بچه رو درک کنند

مهم اینکه بچه کار پرمخاطره ای نکنه

وگرنه حرفش اصلا بد نبوده

اینکه طرف بعد دو سال داره هنوز میگه یعنی بدجنس تشریف داره هدفش زیرسوال بردن شماست.وگرنه کاری با بچتونم نداره

به خدا منم از این حرص میخورم که چرا بچه یه چیزی گفته اینا ول کن نیستن خودشون ادب وتربیت حالیشون بود ...

من بودم میگفتم 

میگفتم حداقل بچه من سلام دادن بلده عح خاله زنک موضوع پیدا نکرده بچه رو گذاشته جلوش