2777
2789

بگم اون بچه اس تربیت برا بزرگتراس وقتی شماهایی که ۵۰ سالتونه هنوز بلد نیستین چه جوری باید رفتار کنین از بچه چه انتظاری دارین ؟؟؟ من بچم ۳ سالش بود رفته بودیم خونه برادرشوهرم بعد خواهر جاریم هم بودن حالا نمیدونم چی شد دخترم گفت اونا پاشن برن اینجا خونه عموی منه اون لحظه نمیدونم چه فکری کرد پیش خودش که گفت ۳ سالش بود اون موقع حالا نگو شوهر خواهر جاریم بعدها پیش اون یکی جاریم گفته که اون چه بچه ایه تربیت کردن به ما اینو گفت 😑😑😑حالا هرموقع اون جاریمو میبینم عمدا اینو میگه حرصم بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر جاری تو جاری شد😄😄

کسیکه  درک نکنه بچه بچه است.خودش از همه بچه تره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

با هیچکس سر بچت تعارف نکن

بگو هرکی از  یه بچه ی ۳ساله  حرف به دل میگیره 

که آدم نیست 

بچه ی من چون نرمال بوده  این حرفو زده 

از روبچگی احساس مالکیت  کرده 

بگو بچه ی من  مشکلی نداره  متاسفانه اونا بی ادبن  راجب دختر من چنین نظری دادن😊

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

حالا این که بازم زیاد چیزی نیست چون بچه تون کوچیکه و باید براش توضیح بدید 

ما هر وقت میرفتیم خونه مادر شوهرم بچه های خواهر شوهر بزرگم انقدر بدشون میومد 

باورت میشه دخترش با اینکه کلاس چهارم یا پنجم بودش تا منو میدید روشو میکرد اونور میگفت اه اه اومدن بدون سلام یا چیزی 

میگفتن اینجا فقط مال ماست ما میاییم دیگه هیچکس نیاد 

اینو جدی میگما راهشون یکم دور بود در حد دوسه ساعت میومدن یک ماه میموندن و اگر ما میرفتیم خیلی باهامون بد رفتار میکردن یه بار به شوهرم گفته بودن چرا میای؟ نیا!!!!

اصلا تربیت نکردن بچه هاشونو 

الان که یکم بزرگتر شدن انقدر با پدر و مادر شوهرم درگیرن همین دوسه هفته پیش جنگ و دعوا داشتن باهم

خیلی پروو و وقیح شدن چون واقعا تربیت نشدن

الان یه دفعه ای یادم اومد الان دخترم ۵ سالشه همش به دلم مونده بگم مگه خودتون یا بچه هاتون بویی از اد ...

چقد خاله زنک و احمق😑😂

ولشون کن بابا

مرد به این خاله زنکی که میشینه پیش بقیه غیبت بچه سه ساله رو میکنه و ازش عیب میگیره رو اذم حساب میکنی؟

از اون بدتر جاریته

حالا این بدبخت مشکل داره و خاله زنکه اون چرا حرفشو تکرار میکنه؟تو چرا جوابشو نمیدی و نمیگی از بچه سه ساله چه انتظاری دارن

بعد تو دو ساله به دلت مونه که بهشون محل سگ چرا ندادی

چقدر جاری تو جاری شد😄😄کسیکه درک نکنه بچه بچه است.خودش از همه بچه تره

وای اره😂😂😂😂اره به خدا انگار فحششون داده بود😐😑حالا بچه بوده شاید دیده بود عموش حواسش بهش نیس این حرفو زده بود چه ربطی به تربیت بچه داشت اینو عمدا میگه منو ناراحت کنه زنیکه ی بی فرهنگ

حالا این که بازم زیاد چیزی نیست چون بچه تون کوچیکه و باید براش توضیح بدید ما هر وقت میرفتیم خونه ماد ...

یجا خوندم میگفت که میخوای بدونی تو خونه هاشون درموردتون چی میگن ببینید بچه هاشون باهاتون چه رفتاری دارن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چقد خاله زنک و احمق😑😂ولشون کن بابامرد به این خاله زنکی که میشینه پیش بقیه غیبت بچه سه ساله رو میکن ...

جاریم تکرار میکنه که منو اذیت کنه وای خدا ۵۵ سالشه تا حالا یهبار نسده مثل ادم رفتار کنه متنفرم ازش منم چیزی نمیگم که فک نکنه برام مهمه وگرنه بدتر میگه خودمو میزنم به بیخیالی ولی تو خودم خیلی میسوزم ازاین رفتاراشون واقعا انسان نیستن

وای اره😂😂😂😂اره به خدا انگار فحششون داده بود😐😑حالا بچه بوده شاید دیده بود عموش حواسش بهش نیس ای ...

چون عموشو دوست داشته حس مالکیت داشته

مثل اسباب بازیها یا عروسکاشون

من یموقع برم کنار همسرم بشینم

دختر دوسالم سریع میاد به من میگه بلو بلو😄😄

یعنی برو نشین کنار بابا😄😄

یجا خوندم میگفت که میخوای بدونی تو خونه هاشون درموردتون چی میگن ببینید بچه هاشون باهاتون چه رفتاری د ...

والله ما و مادر شوهرم اینا روبروی همیم 

اینکه بگید زیاد میرفتیم نه خدا شاهده 

حتما خودشون دعوتمون میکردن تازه بعد دوسه بار میرفتیم 

هنوزم همینطوره 

مثلا الانو بخوام بگم 

یک ماه پیش رفتیم خونشون اما مادر شوهرم مدام میاد 

رفتار هم سعی میکنم سرم به زندگی خودم باشه کلا کاری به کسی ندارم نمیدونم دیگه پشت سرمون چیزی میگفت یا چی

اما کلا پررو هستن خودخواهن 

خواهر شوهرم اینطوری بارشون آورده