2777
2789

کارخداست دیگ اینهمه روزگارمنوسیاه کردن اخرش فتنه بودنشون گریبان گیر زندگیا خودشون شد ازشون متنفرم من چندبارازشوهرم پیششون گلایه کردم بدتر اتیش سوزوندن حرفاموب شوهرم گفتن منم گفتم نخواستم ب خانواده خودم بگم ب خانواده توگفتم کمکم کنن اوناهم گندزدن اصلا نمیشه پیششون حرف زد انگاردنبال نقطه ضعفن ازت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سادگی کردیاز قهرت خوشحالم شدندشمن شاد کردی دختر خوب

اره خیلی پشیمونم ولی دیگ راه بازگشتی تیس نخواستم خانوادم بفهمه بدتربشه ولی دیدم ن بیشترگندزدن ب زندگیم 

اره خیلی پشیمونم ولی دیگ راه بازگشتی تیس نخواستم خانوادم بفهمه بدتربشه ولی دیدم ن بیشترگندزدن ب زندگ ...

بی سیاستی کردی 

تا آخر هزار بار هم آشتی کنی چنان یاد آوری کنن به وقتش حالتو جا بیارن

این موارد باید مخفی کنی جلوشون تظاهر کنی با شوهرت خوبی که پسرشون تو دستته

دیگه یه جوری جمع کن این قضیخ رو

الان دقیق میدونی چه مشکلی خوردن با هم دیگه؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بی سیاستی کردی تا آخر هزار بار هم آشتی کنی چنان یاد آوری کنن به وقتش حالتو جا بیارناین موارد باید مخ ...

راستش واصح ب من نگفتن خودم از ی بنده خدایی شنیدم وهمچنین توجمعشون بودم یلحظه یچیزایی شنیدم مطمعن شدم بحثشون شده شددددید

بی سیاستی کردی تا آخر هزار بار هم آشتی کنی چنان یاد آوری کنن به وقتش حالتو جا بیارناین موارد باید مخ ...

راستش من بارها اینکارو کردم هرباررفتم سمت خانواده شوهرم ک کمکم کنن بدترش کردن وپای دخالتشون خودمبازکردم طوری ک یمدت شوهرم چسبید ب خانوادش کامل رهام کرد خخخییلی اشتباهات داشتم خیلی سادگی کردم و فکرشم میکنم حالم بدمیشه چراهرباردرس نگرفتم زندگیموتاپای طلاق بردن

راستش واصح ب من نگفتن خودم از ی بنده خدایی شنیدم وهمچنین توجمعشون بودم یلحظه یچیزایی شنیدم مطمعن شدم ...

همچین جلوتون حاشا کنن نفهمی

چند وقته عقدی؟

موضوعاتم تز خانوادت پنهان میکنی بیکس گیرت میارن بدتر پررو میشن

اصلا تا زمان طلاق نباید موضوعات به خانواده ها بکشونی

چرا فک کردی پشت پسرشون ول میکنن و میان مشکل تورو حل میکنن؟ پسرشون معتاد قاتل و جانی هم باشه ببینن عروسشون بدش رو میگه باهاش بد میشن و اژ فرداش وسرشون رو بر‌ علیهش بر میکنن

همچین جلوتون حاشا کنن نفهمیچند وقته عقدی؟موضوعاتم تز خانوادت پنهان میکنی بیکس گیرت میارن بدتر پررو م ...

دقیقاجلوم ب روخودشون نیوردن بحث شده خیلی اشتباه کردم وپشیمونم وخداروشکرمیکنم زودهمشون شناختم

همچین جلوتون حاشا کنن نفهمیچند وقته عقدی؟موضوعاتم تز خانوادت پنهان میکنی بیکس گیرت میارن بدتر پررو م ...

عقدیم یکسال ونیم وبیشترشون شناختم فقط موندم تااینجاخراب کردم چطوردرسش کنم جالب اینجاست هرچی گلایه کردم ب شوهرم گفتن

اینم بگم چندجاپشتم حرف زدن خانواده شوهرم ک من مشکل دارم اخلاق ندارم و...  منم ب همونا گفتم اخلاقم مشکلی نداره توزندگیم دخالت میکنن وخودم مقصرم پاشون بازکررم

اینم بگم خانواده من اصلاردخالت نمیکنن واوناتوهمه چی نظرمیدن من دیرشناختمشون وگرنه نزدیک نمیشدم برهیچکدومشون

اینم بگم چندجاپشتم حرف زدن خانواده شوهرم ک من مشکل دارم اخلاق ندارم و... منم ب همونا گفتم اخلاقم مش ...

ببین خیلی اتفاقاتی که برات افتاده عادیه

نمیدونم چند سالته اما بی شرف تر از خانواده شوهر وجود نداره

منم پسر دارم سه ماهشه با خودم میگم یعنی منم پای پسرم و دفاع ازش بیاد وسط قراره اینقد بی شرف و آشغال بشم؟؟؟؟

معلومه که به شوهرت میگن حرفاتو 

اونم نه عین حرفاتو ها... هزار تا میذارن روش و با لحن بد میگن دلشو بهت سیاه نیکنن کاری میکنن از چشم و قلبش بیوفتی و خودشون رو تبدیل میکنن به یه فرشته مهربون

کارت خیلی سخته

زودتر برو سر خونه زندگیت و ازشون فاصله داشته باش

من الان زایمان کردم پدرشوهر کثافتم اومد دیدنش تا الان که سه ماهشه دیگه نیومده ببینتش تو یه ساختمونیم

چرا؟ چون جاریم مث شما بود بعد بابای همسرم دستور داد تو هم باید باهاش مث ما تا کنی و برینی بهش تا زندگیو زهر مارش کنیم منم محلش ندادم و احترام گذاشتم به جاریم اونم باهام لج کردن

میگن وشت پسرمون بد گفته چند بار هیچی نگفتیم حالا که ازت خواستیم تو هم راهش ندی تو خونت و آدم حسابش نکنی و کردی این یعنی تو هم با خانواده ما دشمنی 

خاک بر سر خودتون و پسرت

اینم بگم خانواده من اصلاردخالت نمیکنن واوناتوهمه چی نظرمیدن من دیرشناختمشون وگرنه نزدیک نمیشدم برهیچ ...

جاریمم همینطور بود دیگه

الان بچه دو ساله داره تا روی رنگ شورت بچه ش نظر میدن 

ولی من و شوهرم اجازه دخالت نمیدیم با ما خیلی خوب نیستن

به اونا سر میزنن میرن میان اما با دخالتا بیچارشون کردن 

سعی کن این موضوع مدیریت کنی 

جاری من بی‌سیاستیش‌از عقد شروع کرد و تا الان یه روز خوش‌ ندیده

شوهرش دیگه بهش‌اعتماد نمیکنه

تا میاد یه کار مثبتی واسه خانومش بکنه بهش یادآوری میکنن فلان روز زنت باهات اینکارو کرد بهش اعتماد نکن اینجوری نکن اونجوری نکنو....