2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم اینهمه منورنجوندن الان خودشون باهم بحثشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 18 پست
ببین خیلی اتفاقاتی که برات افتاده عادیهنمیدونم چند سالته اما بی شرف تر از خانواده شوهر وجود ندارهمنم ...

چقدرپستن اخه من مسیله اینجاست من اشتباه کردم شوهرمم پشتم خیلی چیزا گفته بود حتی پیش فامیل من ازکارم پشیمونم بشدتت چون پای سواستفاده دخالتشون توزندگیم بازشد شوهرم دوست دارم بخاطرهمین بخشیدمش چون میدونم بشدتت ادم ساده ای هست وحرفاشون باورمیکنه اونام صدتاگذاشتن روش بهش گفتن خانواده شوهرم توکل فامیل پشتم بدگفتن ب شوهرم دروغ گفتن طوری تادوماه روزگارموسیاه کردن حتی نمیزاشتن منوببینه الان چندروز بهترشده تومهمونیا جلوشوهرم لبخندمیزنن ک بگن زنتواحترام گداشتیم درصورتی ک وقتیرنیس همش تیکه میپرونن توهین میکنن اول بلدنبودمالان خیلی چیزا ازخودشون یادگرفتم فقط پشیمونم چرا خودموشوهرم بی ارزش کردم یکبارن چندبار اونم ازلج بود چون میشنیدم شوهرم اینکاروکرده من بدترشو انجام نیدادم

جاریمم همینطور بود دیگهالان بچه دو ساله داره تا روی رنگ شورت بچه ش نظر میدن ولی من و شوهرم اجازه دخا ...

دقیقا شب یلدا نزاشتن طلابخره چون پول داشت منم گفتم پس سرتاپامو بایدلباس بخری خدایی ازحق نگدریم خرید وقتی بحث داریم لذت میبرن شوهرم سادست چون یجاهایی ینفرازاعصای خانوادش ساپورتش میکنه مالی بخودشون اجازه دخالت میدن اینم بگم شوهرم بچه اخر وابسته برنادرش دهن لق ودهنربیت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاریمم همینطور بود دیگهالان بچه دو ساله داره تا روی رنگ شورت بچه ش نظر میدن ولی من و شوهرم اجازه دخا ...

من تاپای جونم جلوشون موندم کاری کردن شوهرم هروز تهدید ب طلاقم میکرد گفتم طلاق دادی مهریمم میدی خداروشکرچندوقت بهترشده خودشم میدونه داره اشتباه میکنه ازلج من ب حرفشون گوش میگیره گهگاهی اینم بگم زندگیمودوستدارم امیدوارم شوهرم بخودش بیاد

من تاپای جونم جلوشون موندم کاری کردن شوهرم هروز تهدید ب طلاقم میکرد گفتم طلاق دادی مهریمم میدی خدارو ...

فعلا کاری نکن صبوری کن تا بری سر خونه زندگیت 

بعد قشنگ قطع ارتباط کن باهاشون زاحت 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵