عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1015 عنوان چییییکار کنمممم😭😭 125 بازدید | 5 پست دارم از دلشوره میمیرم از همون سر شب تا الان خوایم نمیره بددجور دلم شور میزنه برام دعا کنیدد😭🥺😭🥺😭🥺 جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙 امروز | 05:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_آیندتون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1015 مشکل کجاس ؟ نمیدونم بی دلیل و الکی جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 10673 نمیدونم بی دلیل و الکی خیر ه ایشالا،هر چیز کوچیکی نذار احوالاتت و تحت تاثیر قرار بده،منم بعد از ظهر ی کوچولو قهوه خوردم تا الان بیدارم از طپش قلب نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ایرانگردمم عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 499 نمیدونم بی دلیل و الکی پاشو وضو بگیر حتی اگه نماز هم نمیتونی بخونی بسم الله الرحمن الرحیم بگو با خیال راحت بخواب