2777
2789
عنوان

از صبح تاحالا اینقد بهش فکر کردم رد دادم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 58 پست
الان مگه از کارهاش ابراز پشیمونی کرد؟ مگه گفت زخم خورده است؟ داره با افتخار از رابطه‌های دیگه‌ش و سی ...

افتخاری نمیکنم به این وضعیتم عزیزم

فقط دلم میخواست با یکی حرف بزنم

وگرنه کی دلش میخواد اینجوری تو یه تپه گوه گیر کنه؟

من مشروبم با غریبه نمیخورم تا جاییم که میتونم از غریبه نمیگیرم فقط سه بار با دوستام خوردم بقیشو همش از بابام گرفتم

سیگارم از دست بابام گرفتم

موادارم از دست بابام گرفتم

اره زخم خوردم چی میگی افتخار چی؟

☀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مگه از کارهاش ابراز پشیمونی کرد؟ مگه گفت زخم خورده است؟ داره با افتخار از رابطه‌های دیگه‌ش و سی ...

توو کامنت اولش گفته ک بخاطر بستری شدن پدرش ب خودش اسیب رسونده 

کاملاا مشخصه این بچه اسیب دیده ست 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

اره بدم میاد از اینکه قبلا یکارایی کردم که تاثیر بدی گذاشته رو وضعیت الانم

بستگی داره با چه هدفی اینکارارو انجام بدی البته راجب جمله اخرت

☀️
افتخاری نمیکنم به این وضعیتم عزیزمفقط دلم میخواست با یکی حرف بزنموگرنه کی دلش میخواد اینجوری تو یه ت ...

خب دختر خوب

اگه ناراضی هستی از شرایطت مجبور نیستی به این وضع ادامه بدی

بابات مجبورت می‌کنه باهاش مواد بکشی و مشروب بخوری؟ 

جدی دارم سؤال می‌کنما

اگه نمیخوای این مدلی زندگی کنی پس تغییرش بده و خودتو نجات بده 

من خوشبختانه با این دنیا خیلی غریبم ولی چیزی که مشخصه با این رویه که شما پیش گرفتین، آینده‌ی خوبی چه با هم چه جدا، پیش روتون نیست، پس باید درستش کنید و سبک زندگیتون رو تغییر بدین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                     وقتی به تو خیانت می‌کنند انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری. "لئو تولستوی"                                                                            تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. "اریک فروم"

افتخاری نمیکنم به این وضعیتم عزیزمفقط دلم میخواست با یکی حرف بزنموگرنه کی دلش میخواد اینجوری تو یه ت ...

متاسفانه بزرگترین نارفیق زندگیت همون پدرته🥲

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب دختر خوباگه ناراضی هستی از شرایطت مجبور نیستی به این وضع ادامه بدیبابات مجبورت می‌کنه باهاش مواد ...

مواد که قبلاً بود اونم نه مواااد تریاک و اینا

مجبور که نمیتونم بگم

ولی خودم بدم نمیومد

من 7 8 ماه لب نزده بودم به اینچیزا

سه ماهه دوبار م.روب خوردم و دوباره رفتم سمت سیگار همین

☀️
استارتر دانشجویی یا محصل؟؟پسره شغل و درآمد داره؟؟

نه گفته که نداره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نه ببین من مشروب و با بابام میخورم همیشه و با غریبه نمیخورماونشبم گفت که با کی خوردی و چرت خوردی و ا ...

باید براش اهمیت داشته باشه

رابطه سالم اینجوریه ک سلامتی هم براتون باید مهم باشه

حال خوشتون باید مهم باشه

عزیزم من خودمم اولین باری ک مشروب خوردم از دامادمون گرفتم کنار خواهرم 

ولی وقتی با یکی ک دوسم داشت توو رابطه بودم بارهاا باهام دعوا کرد التماسم کرد ک ن قلیون بکشم ن مشروب 

ولی اکس اشعالم براش مهم نبود حال بدیای من

من هم رابطه سالمو تجربه کردم ک متاسفانه نالایق بودم ولش کردم 

هم رابطه سمیو 

این رابطه شما کاملا سمیه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚