2777
2789
عنوان

از صبح تاحالا اینقد بهش فکر کردم رد دادم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 58 پست
چقدر به استارتر و رفیقش بد و بیراه میگید !! زشته واقعاخب لایف استایلش اینطوره یعنی ندیدید تو جامعه؟! ...

خب م.روب واقعا خلاف نیست همهه میخورن 

دعوا رو هم که همه یبار کردن

رفیقمم نیست دیگه البته 

☀️
مواد که قبلاً بود اونم نه مواااد تریاک و اینامجبور که نمیتونم بگمولی خودم بدم نمیومدمن 7 8 ماه لب نز ...

عزیز من

ترک کن این کارها رو

و یه زندگی سالم و درست برای خودت بساز

به خدا که آخر و عاقبت نداره مشروب و تریاک و سیگار و...

این پسر رو هم ول کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اونو فراموش کن ازش شوهر در نمیاد دربیاد هم مفت نمیره خودتم ماشاالله کلکسیونت کامله تاجوونی اینایی که گفتی بزار کنار بچسب به همون امتحانت وگرنه زمان زیادی نمی گذره که بسیار از این شیوه زندگیت پشیمون بشی گل دختر

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

خب م.روب واقعا خلاف نیست همهه میخورن دعوا رو هم که همه یبار کردنرفیقمم نیست دیگه البته

مشروب رو همه نمی‌خورنااا

حروم خداست 

تو هم کار حرام نکن و برو به سمت خدا تا خودش کمکت کنه از این منجلاب در بیای😘

متاسفانه بزرگترین نارفیق زندگیت همون پدرته🥲

نمیدونم ولی شاید همین کاراش باعث شد من با هرسگی نشینم اینارو تجربه کنم و الان اینجوریم که از دست هرکسی نمیگیرم واقعا

سه دفعه از دوست دوستام گرفتم که اونام از باباشون گرفته بودن

اونم خیلییی کم خوردم 

و جدیدا از دست هیچکی بجز بابام نمیگیرم

☀️
باورت میشه اینارو که دیدم تصمیم گرفتم به طرف مقابلم جواب مثبت بدم ؟ بیچاره خیلی ادم خوبیه با این وضع ...

چی بگم والا هر کسی بهتره با ادم در سطح خودش وصلت کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مواد که قبلاً بود اونم نه مواااد تریاک و اینامجبور که نمیتونم بگمولی خودم بدم نمیومدمن 7 8 ماه لب نز ...

سبک زندگیتو عوض کن 

ورزش کن 

مدیتیشن کن 

توو طبیعت برو 

فیلمایی ببین ک ترجیحاا کمدی خانوادگی باشه 

کلا از این پسر بکش بیرون 

اونوقت لذت واقعیو تجربه میکنی

منم قبلا مشروب میخوردم منم سیگار ن قلیون با رفیقام میکشیدم 

ولی از وقتی ک اون دوستامو با مشروبو قلیونو گذاشتم کنار

ب ورزش رو اوردم ب مدیتیشن 

حالم بهتر شده نمیگم همیشههه خوبم نههه 

زندگی همینه ی روز بد دو روز خوب سه روز بد ی روز خوب

ولی حداقل خودم ب خودم اسیب ننیرسونم تلاش میکنم حالم خوب باشه 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نمیدونم ولی شاید همین کاراش باعث شد من با هرسگی نشینم اینارو تجربه کنم و الان اینجوریم که از دست هرک ...

کار بد

کار گناه

در هر صورت سیاه و زشت و بدعاقبته

حالا چه با همراهی بابات باشه چه یه غریبه

تو علاوه بر اینکه خودت باید این چیزا رو ترک کنی باید به پدرت هم کمک کنی که زندگی سالمی داشته باشه

الان اصلا دیگه اون پسره مهم نیست

تو به داد خودت برس دختر جان

تا جوونی خودتو نجات بده

نمیدونم ولی شاید همین کاراش باعث شد من با هرسگی نشینم اینارو تجربه کنم و الان اینجوریم که از دست هرک ...

چ دلیلی داره همه چیز تجربه کنی پدرت وظیفش اینا نیست کاش بجای اینا میفرستادن هنری ورزشی چیزی یاد بگیری زندگیت بسازی انقد بدم میاد از والدینی ک بچشون بدبخت میکنن افتخارم میکنن ک از دست خودم خورد یا کشید یا  تو خونه خودم بکشه آخه ذلیل شده تو داری بچت راه میندازی با این کار مضخرفت داری معتادش میکنی