2777
2789
عنوان

از صبح تاحالا اینقد بهش فکر کردم رد دادم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 58 پست
واقعا فازتونو نمیفهمم با همین ادمایی تو رابطه میرید . تیزی ؟ پاد ؟ سیگار ؟ مشروب ؟ دختربازی ؟ ولگردی ...

وای ببین 😭

نمیدونم چرا ازش خوشم میاد 

مشروب و پاد که طوری نیست چون اینجوری نیست که همش بخوره اینا 

بعضی وقتا میخوره

اره با اون قسمت تیزیش مشکل دارم سیگارم که دست خودم نیست واقعا خیلی وقته رفتم سمتش

دختربازی و مثل سگ ولگرد بودنشم رومخمه

☀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه به هم میایدهر دوتون لات و لوت و مشروب‌خور و اهل مواد و دعوا و...خوشبخت بشید

متوجه نیستی دختره اسیب دیده ست؟!!

سخته واقعا بفهمی نباید ب ادما اینجوری گفت وقتی میاد از زخماش میگه؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
خب الان چون خودش این مدلیه باید یکی داغون تر از خودش پیدا کنه تازه از فکرش دیوونه ام بشه ؟

به نظرم که هر دو در یه سطحن بعدشم من واقعا نظری ندادم و ندارم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خب خودشم این مدلیه

باورت میشه اینارو که دیدم تصمیم گرفتم به طرف مقابلم جواب مثبت بدم ؟ بیچاره خیلی ادم خوبیه با این وضعیت جامعه  

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

چرا این ادم سمیو ول نمیکنی بری سمت ادمایی ک بخوان تو ب سلامتیت زندگیت ارزش بدیوقتی سیگار میکشی چیزی ...

نه ببین من مشروب و با بابام میخورم همیشه و با غریبه نمیخورم

اونشبم گفت که با کی خوردی و چرت خوردی و اینا گفتم تنها خوردم ول کرد

سیگارم اینجوری بود که کمترش کن اینا ولی انچنان اهمیتی واسش نداره داشته باشه هم مهم نیست

☀️
وای ببین 😭نمیدونم چرا ازش خوشم میاد مشروب و پاد که طوری نیست چون اینجوری نیست که همش بخوره اینا بعض ...

بنظر من کلا همه چیش رو مخه خواهرم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

متوجه نیستی دختره اسیب دیده ست؟!!سخته واقعا بفهمی نباید ب ادما اینجوری گفت وقتی میاد از زخماش میگه؟

الان مگه از کارهاش ابراز پشیمونی کرد؟ مگه گفت زخم خورده است؟ داره با افتخار از رابطه‌های دیگه‌ش و سیگار و مشروب تعریف می‌کنه.

منم حرف بدی نزدم. گفتم به هم میان و کاملا برا هم مناسبن.