2777
2789

قرار بود برای درمان دیسکم پیلاتس رو شروع کنم

بعد چون فعلا هزینشو نداشتم بهشون پیام دادم گفتم تا هفته اینده شهریه رو جور میکنم بعد میام(چون گفتن از فردا شروع کن،گفتم بهشون بگم که یوقت صبح منتظرم نمونن)

بعدش گفتن اگه بابت شهریس بیاید بعد شهریه رو هفته دیگه پرداخت کنید مشکلی نداره

دیروز درجا درخواستشونو قبول کردم

الان بیدار شدم که اماده شم برم،دو دلم که برم یا نه

با خودم میگم خب اونا که منو نمیشناسن پس باهامم رودروایسی ندارن،اگه دوست نداشتن می گفتن باشه هرطور راحتی از هفته اینده بیا

ابنجوریم نیست که لنگ من یکی باشن

باز با خودم میگم خیلی زشته که بدون شهریه دوجلسه برم...هرچند اول هفته پرداخت میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زشت نیست؟هرچی دودوتا چارتا میکنم حس میکنم خیلی زشته

واسه اونا عادی ه از این مسائل زیاد پیش میاد اگه شما مورد اول بودی هیچ وقت این و نمیگفتن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
خدا پدرشون بیامرزه الان قبول نمی کنن که! حتما راضی بودن گفتن بهت... کاش یه جایی هم اینجوری دندونارو ...

اره واقعا 

اونجا دکتری نیست که چک قبول کنه؟اینجا یه دکتر هست چک‌میگیره

دیگه خودش اونجوری گفته برو

میرم دیگه هرچه باداباد

اخه پیامم دیر جواب دادن که نشون میده با استاد هماهنگ کردن بعد جواب پیام منو دادن(استاده خودش صاحب باشگاس)

خب اره نزدیک به۱۰ساله فعالیت دارن...پس میرم دیگه هرچه باداباد

خوب میکنی،فکر نکن همه میرن روز اول پول میدن ب قول خودت لنگ شما نیستن که اینجوری بود میگفتن نمیشه پول داشتین بیاین،پس مطمئن باش این نحوه ثبت نام و پرداخت هم جزو روال عادی ه برنامه شون ه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
اره واقعا اونجا دکتری نیست که چک قبول کنه؟اینجا یه دکتر هست چک‌میگیره

تبریز هر جا رفتیم ۱ سومش رو اول نقد میخواد بقیش چک! اونم واسه چن تا دندون ایمپلنت! واقعا خیلی گرونه ما که توان پرداخت نداریم🥲

خوب میکنی،فکر نکن همه میرن روز اول پول میدن ب قول خودت لنگ شما نیستن که اینجوری بود میگفتن نمیشه پول ...

واییی خوب شد اومدی تاپیکم اگرنه قرار بود تا ساعت۸ بشینم خودخوری کنم تهشم نرم

تبریز هر جا رفتیم ۱ سومش رو اول نقد میخواد بقیش چک! اونم واسه چن تا دندون ایمپلنت! واقعا خیلی گرونه ...

اره اینجام یه مقدارشو میگیرن...

دندون درد خیلی بده لعنتی🥲💔امیدوارم هرچه زودتر مشکلت برطرف بشه قشنگن