2777
2789

؟

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دستگاه بخور گرم روشن کن کلا همیشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستگاه بخور گرم روشن کن کلا همیشه

الان روشن کردم ولی میترسم تب کنه آخه آخرین بار چندوقت پیش روشن کردم تب شدید کرد

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بستگی داره سرفه اش از چی باشه اگه حساسیت و یا برونشیت باشه پلارژین خوبی نمیکنه 

دستگاه بخور بذار یا اگه نداری یک کتری آب بجوشون رو‌گاز بعد که خوب جوش اومد بزارش رو‌‌ بخاری ..هوای خونه خیلی سرد و خشک نباشه ..خیلی هم گرم و مرطوب نکن اما رطوبت به قدری که اذیت کننده نباشه مهم ..بهش مایعات گرم و شربت آبلیمو عسل بده کتف و سینه هاشم با روغن سیاه دونه چرب کن 

..

الان روشن کردم ولی میترسم تب کنه آخه آخرین بار چندوقت پیش روشن کردم تب شدید کرد

نه اصلا ربطی به تب نداره من اکثر وقتا روشنه خراب شده وگرنه هرشب روشن میکنم بچه راحت خواب میره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بستگی داره سرفه اش از چی باشه اگه حساسیت و یا برونشیت باشه پلارژین خوبی نمیکنه دستگاه بخور بذار یا ا ...

دستگاه بخور الان روشن کردم گلوش و گوشش عفونت داشت الان که دکتر کف خوب شده سرفش شروع شده انگار ک خلط داره

دستگاه بخور الان روشن کردم گلوش و گوشش عفونت داشت الان که دکتر کف خوب شده سرفش شروع شده انگار ک خلط ...

منم دخترم سرفه هاشم انگار خلط داشت بردم دکتر بهم گفت برونشیت اسپری داد خوب شد