فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 عنوان حوزه علمیه نجف برای خانوما هم داریم(سوالی) 123 بازدید | 18 پست چجوریه شرایطش اسمش چیهبرای ادامه تحصیلات دینی میشه رفت نجف یعنی؟ امروز | 06:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هزاران_بار_تعلیق_شده عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 450 زنگ بزن حوزه علمیه قم بپرس لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 16748 بله ممکنه باشه ولی در حد جامعه الزهرای قم که از همه جای جهان میان نمیدونم هست یانهحوزه نجف چون از قدیم علمای بزرگی بودن اعتبار داشت شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 زنگ بزن حوزه علمیه قم بپرس خیلی حوزه داره، کدوماش؟
مامانزهراجون عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1727 خوده عراقی ها بعضا میان جامعه شما میخوای بری نجف؟ مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب
فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 بله ممکنه باشه ولی در حد جامعه الزهرای قم که از همه جای جهان میان نمیدونم هست یانهحوزه نجف چون از قد ... یعنی بهترین حوزه علمیه خواهران ایرانه ؟
مامانزهراجون عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1727 با جامعه الزهرا آشنا هستی؟ مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب
فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 بله ممکنه باشه ولی در حد جامعه الزهرای قم که از همه جای جهان میان نمیدونم هست یانهحوزه نجف چون از قد ... سطح تدریس جامعه الزهرا چجوریه؟
فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 با جامعه الزهرا آشنا هستی؟ نمیگم نهولی اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگیدکه بیشتر بدونم
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 16748 یعنی بهترین حوزه علمیه خواهران ایرانه ؟ نه تنها در ایران در جهان اسلام تاجایی که میدونم جامعه الزهرا وجامعه المصطفی خیلی معروف اند حالا باز جست وجو کنیدنجف کلا اتمسفرش باعثی پاکی گناه میشه مجاورت در مرقد امیرالمومنین ونفس کشیدن در اونجا شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 16748 سطح تدریس جامعه الزهرا چجوریه؟ اطلاع ندارم ولی در ایتا کانال دارن فک کنم سرچ کنید شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 خوده عراقی ها بعضا میان جامعه شما میخوای بری نجف؟ نه من جایی نمیخوام برم🥲😂منم ایرانم ولی دلم میخواد بدونمیه اطلاعات اندکی دارم ولی میخوام از دیگران هم کمک بگیرمچون دیدید درباره نجف و علماش خیلی صحبت میشهولی فکر میکنم اینجور که معلومه الان ایران تاپ تره
فاقد_هرگونه_ایده مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 اطلاع ندارم ولی در ایتا کانال دارن فک کنم سرچ کنید ممنونم از شما🙏🏻🌷
مامانزهراجون عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1727 نه من جایی نمیخوام برم🥲😂منم ایرانم ولی دلم میخواد بدونمیه اطلاعات اندکی دارم ولی میخوام از دیگران ... بله بستگی داره ه.دفتون چیه که میخوای بری حوزه ینی توحوزه دنبال چی هستیبعد آزمون ورودی داره راحت هم نیست. امکانات خوبی داره خوابگاه و اساتید هم خیلی خوبن جامعه الزهرای قم. توی قم موسسات حوزوی دیگه ای هم است برای بانوان اگر سرچ بزنی میاره مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب