2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم پولام الکی دارن هدر میرن از امق وجود ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست
باشوهرت با آرامش حرف بزن بهش بگو که دوست داری نظرشو بدونی وکمکش کنی اونم با هات همکاری میکنه هیچ وقت ...

به قران هزار بار بهش گفتم میگه من کار ندارم هرچی میخای بخر 

تو هرمغازه هم برم نمیاد داخل بهونه میزاره فرار میکنه 

تو خونه میگه خواستم بگم بده اما گفتم ولش

بغد میاد چندتا عیب هم روش میزازه

-
دقیقا ارزون میکیرم. همین کاپشن جای دیگه 800 بود من 500 خریدمش الان میگم کاش گرون با میفیت میخریدم

جنس گرون و خوب بگیر من کاپشن برا پسرم گرقتم با امسال پنج ساله که داره استفادش میکنه هنوزم انگار که تازه خریدیمش از بس که قشنگه 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جنس گرون و خوب بگیر من کاپشن برا پسرم گرقتم با امسال پنج ساله که داره استفادش میکنه هنوزم انگار که ت ...

اینم ضاهرش شیکه ولی حنسش اشغال 

نمیدونم چطور متوجه نشدم 

من دوسدام کسی ک بام میره خرید نظر بده اما متاسفانه هرکیو ببرم اصلا کمک خوب نمیکنه

-
به قران هزار بار بهش گفتم میگه من کار ندارم هرچی میخای بخر تو هرمغازه هم برم نمیاد داخل بهونه میزاره ...

بهش بگو میخوام خریدم  با سلیقه تو باشه

اگرم قبول نکرد بگو بچه رو خودش خونه نگهداره تنهایی برو خرید

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
بهش بگو میخوام خریدم با سلیقه تو باشهاگرم قبول نکرد بگو بچه رو خودش خونه نگهداره تنهایی برو خرید

بجان بچهام دوتاشو بهش گفتم قبول نکرده 

مغازه داره میگه نمیتونم بخاطر خریدات مغازه رو ببندم خودت برو 

وقتی هم مجبورش میکنم میاد نظر نمیده یا بیرون مغازه بچه رو میگیره من هی لباس میارم بیرون هی نشونش میدم با بی حوصلگی فقط میگه  اره 

میگم خوبه اره 

میگم بده باز اره

-
بجان بچهام دوتاشو بهش گفتم قبول نکرده مغازه داره میگه نمیتونم بخاطر خریدات مغازه رو ببندم خودت برو و ...

اتفاقا من خزید میرم باید فقط نظر خودم باشه چرا از بقیه نظر میگیری؟؟  هر کسی یه سلیقه داره و این نظر اونا باعث میشه هرچی هم بخری بالاخره یکی پیدا, میشه خلاف نظرت نظر میده و اون لباس از دلت میره. از کسی, نظر نپرس هرچی بهت میاد و خوشت میاد, بخر چکارت به بقیه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بجان بچهام دوتاشو بهش گفتم قبول نکرده مغازه داره میگه نمیتونم بخاطر خریدات مغازه رو ببندم خودت برو و ...

خب اگه اخلاقش اینه یه مدت نظرشو نپرس خودت بخر وبپوش اصلا هم به روش نیار که چرا نطر نمیده خدت هی از سلیقه خودت تعریف کن بگو خیلی  لباسامو دوسشون  دارم 

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
اتفاقا من خزید میرم باید فقط نظر خودم باشه چرا از بقیه نظر میگیری؟؟ هر کسی یه سلیقه داره و این نظر ...

میدونی من حس میکنم یکم کند مغزم البته یک ساله اینطوری شدم از بعد زایمانم 

بعد منظورم از راهنمایی توی خرید مثلا عیب لباسی ک انتخاب کردمو بگه تا برگشتم خونه پشیمون نشم 

مثلا همین کاپشن اگ اجیم میگف جنسش ضعیفه خودم چک میکردم ولی من مغازه جفتی که میگف 800 دیدم جنسش عالی دیگه این گف 500من زود برداشتمش فکردم فرصته نگو هیچ ارزونی بی دلیل نیست

-
خب اینطوری ک هیچی حل نشده ب خریدای احمقانم ادامه بدم ب ضرر خودمه

اعتماد به نفس داشته باش

هرچی نظرتو گرفت بخر اولش سخته ولی بعد مهارت خرید کردن میاد دستت

کلاسهای شیدا صدیق ،ارامش ماندگار در ایتا رو برین عضو بشین بخونین مطالبش خیلی بهتون کمک میکنه

اعتماد به نفس داشته باشهرچی نظرتو گرفت بخر اولش سخته ولی بعد مهارت خرید کردن میاد دستت

اره خب الان تو همین موقعیتم 

قبلا هیچی نمیخریدم الان یه مدته هرچی نظرمو میکیره میخرم دیدم خریدام افتضاحه حالا میگم شاید این تجربه های بد باعث شن یاد بگیرم 

-
مرسی گلم الان میرم عضو میشم اگر بدردم خورد یه عممممر دعا میکنم گرهات باز شن

ان شاءالله که برات مفید باشه

کلاسهای رایگانشو حتما گوش کن عالین