2777
2789

از امتحانات خیلی میترسن از هفته دیگه شروع میشه میترسم معدلم بالای ۱۹ و نیم نیاد وحشت دارم به معنای واقعی همش در حال لرزیدن هستم نمیدونم اگه نمره هام کم شه چجوری تو روی مادرم نگاه کنم از اول سال تا الان نمره هام خوب بوده ولی خیلی استرس دارم 

دهم انسانی ام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یازدهم انسانی ام جای استرس پاشو بخون

میخونم چرا قکر میکنی نمیخونم ولی خیلی استرس دارم همش سرمو میذارم رو کتاب گریه میکنم از استرس الان تازه ۱۰ دقیقه است از مدرسه اومدم 

اولا اگه استرس داری و نگران واکنش مادرت هستی اینجا دیگه نیا،این سایت به درد تو نمیخوره..بدتر ذهنت رو مشغول میکنه و فضای ذهنت رو تغییر میده..اینجا خانما برا مسائل همسرداری و بارداری وزایمان عضو شدن بدرد شما نمیخوره از نظر همه استرس و دغدغه شما الکیه و..چون خودشون درگیر زندگی و مسائل دیگه اند...اگر با دوستات گروهی داری و یا یه گروه مشاوره تحصیلی خوب اونجا دغدغه هات رو مطرح کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

استرس فقط باعث میشه اون تمرکز و دقت کافی برای مطالعه رو از دست بدی پس سعی کن استریت رو کنترل کنی ریشه این استریت مطالعه نداشتن و تسلط نداشته و چیزیه که تو میتونی کنترلش کنی میتونی از پیش بربیای پس این استرس رفع میشه نگرانش نباش 

از طرفی یک هفته فرصت داری فرصت خیلی خوبیه با روزی ۱۲ ساعت خوندن میشه همه درست رو جمع کرد حداقل ۹۰ درصدشو کامللللللللل میتونی جمع کنی اول اون درس های که نخوندی یا مشکل داری رو اولویت بده یا اونی که نزدیک تره مثلا یکی ۱۵ دیه یکی ۱۸ دی اونی که ۱۵ دیه رو زودتر بخون و تمامش کن و تو فرجه امتحانی فقط دوره کن و نمونه سوال بزن دهم امتحانی ترم ۱ داخلیه و جای استرس ندارن دبیرت هم طراح سواله نگران نباش 

منم سال دهم خیلی استرس الکی داشتم الان که اومدم یازدهم استریک از بین رفته برای همین میگم با حال خوب و بدون استرس درس بخونید ولی همچنان صد خودتونو بزارید 

موفق باشی عزیزم

چرا

اصلا ارزش نداره انقدر استرس داشته باشی

هیچ خبری نیس والا تو دانشگاه

اصلا معدلت ۲۰ سهمیه ها رو میخای چکار کنی

هدف از خلقت یه چیزه اونم (( شادی))

استرس مریضت میکنه نابودت میکنه

گور بابا درس و مشق و دانشگاه سلامتیت از همه چیز مهمتره

درست رو بخون اما بدون استرس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.