2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم پولام الکی دارن هدر میرن از امق وجود ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کسی نیس کمکم کنه تو خرید من هیچی بلد نیستم

مگه بچه ای اخه؟خرید کمک نمیخواد .هر چی سلیقته بردار .

بچه بودی پس کی برات حربد میکرد؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

عزیزم  خودت رو سرزنش نکن ای ن یه نوع وسواس، فکریه که خودت و سلیقت رو دست کم میگیری ودچاار عذاب وجدان وخود ازاری میشی اصلا این طوری فکر نکن فقط سعی کن زیاد اسراف و بریزو بپاش نداشته باشی مطمین باش، سلیقت مشکل نداره خودت رو همبا این حرفا عذاب نده

اعتماد به نفست خیلی پایینه ،نطر بقیه برات مهم نباشه هرچیزی رو که همون موقع خوشت میاد بخر خودت میخوای ...

اخه بچه بغل نمیتونم همه جارو بگردم شوهرم خیلیییی بد کمک نمیکنه فقط بلده بگه خواستم بگم هیچوقت کمک نکرد فقط پشیمونیمو دو برابر کرده الانم دعوا کرد خوابید

-
خوب کسی نیس کمکم کنه تو خرید من هیچی بلد نیستم

عزیزم مغازه و پاساژای خوب رو مد نظر بگیر از همونا خرید کن جنس خوب بگیر اما کم بگیر والا من اصلا زیاد لباس نمیگیرم ولی همونی که میگیرم گرون و جنس خوب میگیرم شاید حتی چند, سال استفاده کنم. 

قطعا ارزون و بی کیفیت میگیری برا همین پشیمون میشی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
عزیزم مغازه و پاساژای خوب رو مد نظر بگیر از همونا خرید کن جنس خوب بگیر اما کم بگیر والا من اصلا زیاد ...

دقیقا ارزون میکیرم. همین کاپشن جای دیگه 800 بود من 500 خریدمش الان میگم کاش گرون با میفیت میخریدم

-
اخه بچه بغل نمیتونم همه جارو بگردم شوهرم خیلیییی بد کمک نمیکنه فقط بلده بگه خواستم بگم هیچوقت کمک نک ...

باشوهرت با آرامش حرف بزن بهش بگو که دوست داری نظرشو بدونی وکمکش کنی اونم با هات همکاری میکنه هیچ وقت هم با دعوا وجروبحث منظورتو نگو بزار هروقت آرامش داشتی بهش بگو

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
دقیقا ارزون میکیرم. همین کاپشن جای دیگه 800 بود من 500 خریدمش الان میگم کاش گرون با میفیت میخریدم

ازاین ب بعد مغازع های قشنگ و با کیفیت برو . ی دست لباس درست وحسابی و باگیفیت بگیر ۱۰سالللللل بپوش.از خوده‌فروشنده ها‌هم‌نظر بخواه.اونا‌کمکت میگنن .مثلا‌بگو اون مانتو بهتره یا این؟ کدوم رنگش بهم میاد؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
عزیزم خودت رو سرزنش نکن ای ن یه نوع وسواس، فکریه که خودت و سلیقت رو دست کم میگیری ودچاار عذاب وجدان ...

خسته شدم چند ساله همش میگم درست میشم 

همش میگم سال دیگه خریدام بهتر میشه اما الکی میرم بیرون یه لباس خوب ندارم بپوشم با این همه خرج و خرید

-