2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خدااا (ایموجی خنده)من روز خوابیدم امشب هرکار کردم نتونستم بخوابمگفتم این دختر چجوری بیدارهنگو چشم ...

😂😂نه یه تیکه رفت همون لحظه یه کتاب قطور با جلد آبی رنگ دستم بود میخواس بیوفته بیدار شدم 😂😂 الان دیگه سر حالم نشستم

قربونت 😍♥مثل خودت♥همچنین جانمهرموقع سوالی داشتی در مورد رشته بپرس راحت باش بلد باشم جواب میدم🌱

شما هم رفتی برای درمان خودت ؟ 

از مسیری که اومدی راضی هستی؟

متاهلی؟ با اینکه متاهلی چه چالش هایی داشتی 

😂😂نه یه تیکه رفت همون لحظه یه کتاب قطور با جلد آبی رنگ دستم بود میخواس بیوفته بیدار شدم 😂😂 الان ...

پس مقاومتت بالاس (لبخند)

الان از انرژی و شوق و استرس فکرایی که تو سرته فکر نکنم بتونی بخوابی

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
شما هم رفتی برای درمان خودت ؟ از مسیری که اومدی راضی هستی؟متاهلی؟ با اینکه متاهلی چه چالش هایی داشتی

اره راضیم

دوسش دارم رشتمو.

نه هنوز فعلا تراپی نرفتم ولی در اینده حتما میرم انشالله.

خودم مجردم 

ولی یکی از دوستای قشنگم متاهله و ۲ بچه داره الان بالای ۴۰ سالشه و همکلاسیمه .

سخته براش با دو بچه ولی چون علاقه داشته میخونه.

چون متاهله حس میکنم برنامه ریزیش خیلی بهتره چون‌ شغل دیگه هم داره و میرسونه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اره راضیمدوسش دارم رشتمو.نه هنوز فعلا تراپی نرفتم ولی در اینده حتما میرم انشالله.خودم مجردم ولی یکی ...

آها آره متاهل باشی باید چند برابر مدیریت کنی و برنامه ریز خوبی باشی

اره راضیمدوسش دارم رشتمو.نه هنوز فعلا تراپی نرفتم ولی در اینده حتما میرم انشالله.خودم مجردم ولی یکی ...

موفق باشی عزیزم خیلی خوبه که علاقه داری 

واقعا اون خانم رو مثال زدی امیدم چندین برابر شد

موفق باشی عزیزم خیلی خوبه که علاقه داری واقعا اون خانم رو مثال زدی امیدم چندین برابر شد

قربان شما

الهی موفق ترین باشی عزیزم

تازه اون دوستم رتبه ارشدش هم زیر ۳۰ شد😁

تو‌کلاسمون بهترین رتبه ارشد مال دوستمه

قربان شماالهی موفق ترین باشی عزیزمتازه اون دوستم رتبه ارشدش هم زیر ۳۰ شد😁تو‌کلاسمون بهترین رتبه ارش ...

اوووو چه خوب موفق باشید هردو عزیزم انشاالله به زودی به اون تصور ذهنتون میرسید عزیزم

اوووو چه خوب موفق باشید هردو عزیزم انشاالله به زودی به اون تصور ذهنتون میرسید عزیزم

همچنین عزیزم.

مطمعنم شماهم به چیزی که میخواین میرسید.