2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 126 پست
این بحث دبیرستان رو نمیدونمدانشگاه رو بسته به بودجت انتخاب کنفکر کنم چون متاهلی از شهر خودتون نمیتون ...

یعنی نخونم برای کنکور چجوری؟

برم کجا سوال کنم چون انسانی رو نخوندم اصلا

همچنین عید و روز شمام مبارکککمن ایموجیایی که میفرستم نمیاد متاسفانهپیامام انگار خشکه ولی نیس درواقعا ...

اشکال نداره عزیزم از کلماتت میتونم هیجانت و ذوقت رو ببینم عزیزم

آره شمال 

حتما روزیت میشه شما بخواه میشه برا منم دعا کن 

انشاالله بچت سالم و صالح باشه همیشه برات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت موسسه های آموزش روانشناسی هس همون مهد و...

نه نه مهد نه

مثلا یه کلینیک که کار بالینی میکنن و مراجع میبینن ولی آموزشی هم هستن و دانش‌پژوه میگیرن و به اونا آموزش میدن

هم تئوری های روانشناسی مثلا هم اختلالات هم مصاحبه و سوپروایزری داشته باشنو اینا

اینا رو اگه خودت هم متوجه نشدی دانشگاه میتونی از اساتید بپرسی که معرفی کنن

خیلی وقتا خود اساتید دانشگاه هم ممکنه بیرون از دانشگاه اینجور فضای آموزشی داشته باشن

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
یعنی نخونم برای کنکور چجوری؟برم کجا سوال کنم چون انسانی رو نخوندم اصلا

کلا که نمیشه نخونی

منظورم این بود وسواس نگیری

یه سری درسایی رو بخون که واست کاربردیه بعد کنکور

روانشناسی

زبان

آمار

جامعه شناسی

فلسفه

منطق

ایناها

درباره کنکور هم بهتره از یه مشاور یا اگه کسی تو فامیل دارین که میخواد کنکور بده بپرسی اون بهتر راهنماییت میکنه چون اطلاعاتش بروز تره

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
کلا که نمیشه نخونیمنظورم این بود وسواس نگیرییه سری درسایی رو بخون که واست کاربردیه بعد کنکورروانشناس ...

آها خیلی خیلی عالی عزیزم 

بعد اینکه بخوام کنکور بدم بقیه کتابا و درسا مهم نیس؟

اگر بخوام کنکور ندم اونارو بخونم آره؟

اشکال نداره عزیزم از کلماتت میتونم هیجانت و ذوقت رو ببینم عزیزمآره شمال حتما روزیت میشه شما بخواه می ...

من خیلی شمال رو دوست دارم

البته میگن برای زندگی سخت هست

ولی خب به مسافرا خوش میگذره

ان شاءالله لذت ببری از محیط زندگیت و حال دلت خوب باشه

ممنونمممم برای دعاهای مهربونت

همچنین عزیزان خودت رو ان شاءالله خدا در پناه خودش نگهداره واست

آها خیلی خیلی عالی عزیزم بعد اینکه بخوام کنکور بدم بقیه کتابا و درسا مهم نیس؟اگر بخوام کنکور ندم اون ...

از مشاور تحصیلی یا دانش آموز کنکوری تو فامیل یا کنکوریای همین سایت اگه بپرسی بهتر راهنماییت میکنن من خیلی اطلاع ندارم

من خیلی شمال رو دوست دارمالبته میگن برای زندگی سخت هستولی خب به مسافرا خوش میگذرهان شاءالله لذت ببری ...

قربونت برم عزیزم 

آره مسافرت که میای بیشتر خوش میگذره ولی از لحاظ آب و هوایی خوبه وگرنه ما که اینجاییم کلا چند بار رفتیم دریا 

الان داشتم چرت میزدم گوشیم دستم بود سر خورد پایین همزمان خواب میدیم کتاب سر خورده پایین آنقدر فکرم درگیره 😂😂

اسی خوشحالم برات که تصمیم درستی گرفتی و میخوای ادامه تحصیل بدی مطمعنما بعدا بخاطر این تصمیمت خیلی به خودت افتخار میکنی♥

هم روانشناسی رشته خوبیه هم حقوق

ولی روانشناسی درامدش دیربازده تره

ولی حقوق بعد اگه وکالت قبول بشی اینا زودتر به درامد میرسی.

منم ارشد مشاوره میخونم‌ سوالی داشتی در مورد رشته بپرس

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اسی خوشحالم برات که تصمیم درستی گرفتی و میخوای ادامه تحصیل بدی مطمعنما بعدا بخاطر این تصمیمت خیلی به ...

به به خیلی ممنون ماشاالله همه به روزین ها درسخون و هدفمند 

امید وارم موفق باشی 

دوستمون رو که کلی ازش سوال کردم خسته کردم ولی حتما سوالی داشتم از شما هم حتما میپرسم من همیشه سوال دارم 😅

به به خیلی ممنون ماشاالله همه به روزین ها درسخون و هدفمند امید وارم موفق باشی دوستمون رو که کلی ازش ...

قربونت 😍♥مثل خودت♥

همچنین جانم

هرموقع سوالی داشتی در مورد رشته بپرس راحت باش بلد باشم جواب میدم🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

قربونت برم عزیزم امیدوارم حالت اوکی بشه به زودی از کمکات ممنونم بازم دوس داشتی بهم کمک کنی در مورد د ...

ممنونم عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم سال ۹۸ ۴۰۰ دادم کارگاه طرحواره درمانی الآنم تلفنی با یه روانشناس صحبت میکنم دقیقه ای ۹۰۰۰تومان

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
قربونت برم عزیزم آره مسافرت که میای بیشتر خوش میگذره ولی از لحاظ آب و هوایی خوبه وگرنه ما که اینجایی ...

ای خدااا (ایموجی خنده)

من روز خوابیدم امشب هرکار کردم نتونستم بخوابم

گفتم این دختر چجوری بیداره

نگو چشمات می‌رفته هی (بازم خنده)