2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخونم

739 بازدید | 126 پست

بچه ها میخوام بهم کمک کنید نظر بدین منم شرایطو براتون بگم 

یه مقدمه بگم : ۳ سال کامپیوتر خوندم دیگه کنکور ندادم شوهرم با کار کردنم مخالف بود الان میخوام دوباره بخونم اگر ساعت کاریش خوب باشه شاغل میشم 

علاقمم به شدت به روانشناسی و یا وکالت هس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازار کار تو وکالته ولی سخته باید خیلی تلاش کنی ولی حتما بخون هر چقدر اراده بالاتری داشته باشی موفق ...

راستش یکم نگرانم به زندگیم لطمه نخوره دوروز دیگه بچه دار بشم میشه وکالت خوبه؟

من خودم روانشناسی رو بیشتر دوست دارم شما باید برید محیط کاری هر دو رو بررسی کنید ببینید علاقتون واقعی هست یا نه برید تجربه کنید انشاالله موفق باشید ♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
من خودم روانشناسی رو بیشتر دوست دارم شما باید برید محیط کاری هر دو رو بررسی کنید ببینید علاقتون واقع ...

از وقتی یادمه هرموقع به درس یا شغلی فکر میکردم یا روانشناسی بود یا وکالت کلا کمک کردن و گفت و گو با مردم رو دوس دارم

چرا من تا حدی که مطب بزنی برا خودت کار کنی منظورمه

باید تا دکترا ادامه بدید و از همون کارشناسی رویکردتون رو انتخاب کنید کارگاه های خوب برید خودتون کلاس مهارت های زندگی برگزار کنید همه چیززز بستگی به خودتون داره باید فعال باشید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
باید تا دکترا ادامه بدید و از همون کارشناسی رویکردتون رو انتخاب کنید کارگاه های خوب برید خودتون کلاس ...

آره تا این حد میدونم 

خیلی علاقه دارم فقط میخوام بدونم بعد که اختیارت دست خودت بود کار بلد شدی می‌تونی ساعت کاریت دست خودت باشه ؟