2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ؟همین دختر بودم یکی از عاملای بدبختیامه

ببین نه کار میکنی نه قسط میدی نه چک میدی نه وظیفه اته کار کنی فقط باید کارای خونه رو انجام بدی بجای خودکشی از خدا بخوا پسری ک لیاقتته بیاد تو زندگیت و رو چشماش نگهتداره

خیلی خسته ام از زندگی توی این سن

منم همینطور دوست داشتم این تیکه سریع بگذره

حس میکنم دیگه دارم کم میارم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

ببین نه کار میکنی نه قسط میدی نه چک میدی نه وظیفه اته کار کنی فقط باید کارای خونه رو انجام بدی بجای ...

میدونی اتفاقا مشکل اینجاست همه اینایی رو که میگی من تا خودم به عهده نگیرم ازدواج نمیکنم شاید برات خنده دار باشه ولی تا خودم مستقل نشم از لحاظ مالی نمیتونم تکیه کنم به کسی که فردا محدودم کنه و چشمم دنبال این باشه کی به حسابم پول میریزه .... 

سلام نگران نباش ان شاءالله که حالت بهتر میشه 

عزیزم این روایت ببین :

دلیل همه بدبختی های انسان تو دنیا و آخرت تنبلی و بی حوصلگیه ، مثلا ما باید یه کاری مثل درس خواندن انجام بدیم ، میایم به دلایلی مثل اینکه محیط مطالعه مناسب نیست ، یا الان انگیزه ندارم ، یا بذار یه چی بخورم جون بگیرم بعد برم سراغ درس ، یا الان ذهنم مشغوله و از سر بی حوصلگی نمیایم ذهنمون خالی کنیم و نمیریم سراغ درس ، یا اگر دیگه محیط خیلی بده تنبلی می کنیم نمیریم کتابخانه ، واقعا میگم یه جایی مثل کتاب خونه جو درسیش آنقدر خوبه که آدم رو نجات میده و درس خواندن داخلش خیلی باکیفیته ، ولی شما سعی کن فعلا بدون در نظر گرفتن کیفیت فعلا ساعت مطالعه و کمیت کار رو بالا ببری 

ما باید همیشه یادمون باشه تنبلی و بی حوصلگی کامل از زندگیمون حذف کنیم چون اگر حذف نکنیم خداوند تو قرآن فرموده که برای انسان جز آنچه تلاش کرده است نیست ، یعنی خدا موفقیت تو زندگی رو به اون کسی میده که بیشتر تلاش و زحمت کشیده ، کلا می دونم و درک می کنم شما شرایطت ویژه و سخته ، ولی بدون همین سختی هم یه جور معماست که چجوری این شرایط سخت رو حل کنی و بتونی از دل کار یه الماس که خودتیو بیرون بکشی ، ما هم که عاشق حل معما پس یعنی عاشق زندگی ایم 

من برات دعا می کنم ان شاءالله موفق باشی 

ببین نه کار میکنی نه قسط میدی نه چک میدی نه وظیفه اته کار کنی فقط باید کارای خونه رو انجام بدی بجای ...

شایدم یکی از علتهاش این باشه خودم توی همچین محیطی بزرگ شدم

سلام نگران نباش ان شاءالله که حالت بهتر میشه عزیزم این روایت ببین : دلیل همه بدبختی های انسان تو دنی ...

ببین واقعا بعضی جاها آدم دیگه ثبرش تموم میشه ، حوصله اش نمیاد ، بعضی روزا خیلی بد شروع و تموم میشه مثل امروز من

میدونی اتفاقا مشکل اینجاست همه اینایی رو که میگی من تا خودم به عهده نگیرم ازدواج نمیکنم شاید برات خن ...

کسی ک میاد دم خونتون خوب میدونه زن گرفتن پول میخواد پول خودت کار کنی پول نده بهت خیانت میکنه

کسی ک میاد دم خونتون خوب میدونه زن گرفتن پول میخواد پول خودت کار کنی پول نده بهت خیانت میکنه

منم میخوام‌ مستقل شم وقتی رفت خیانت کرد بتونم راحت کنار بکشم زندگیمو ادامه بدم.