2777
2789

من یک رفیق دارم ده ساله باهاش دوستم انگار همسایمون واسه همون باهاش از بچگی تا حالا دوست شدم 

اون امسال یازدهم بود ترک تحصیل کرد همش به من میگه تو ام ترک تحصیل کن اینقدر استرس درس نکش سلامتیت مهم تر از درسه استرس چه میدونم معده اتو نابود میکنه و همینجور حرفا من نمیدونم چیکار کنم سلامتیم مهمتره یا درس دهم انسانی ام چیکار کنم

من خیلی استرس درس دارم به خاطر درس غذا هیچی نمیخورم شبا نمیخوابم از استرس تاپیک دیروزم رو بخونید دیروز داشتم به معنای واقعی میمیردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم حتی اگه قصد ترک تحصیل داری تا دیپلم رو بگیر

نمیخوام به خدا نمیخوام ترک تحصیل کنم من همه نمره هام خوبه فقط دنبال راهی هستم که استرس شدیدم رو کمتر کنم به خدا نابودم کرده استرس خواب و خوراکم رو ازم گرفته

۱۱ سال درس خوندی طوری نشد این یکسال هم روش قول میدم نمیری 

بخاطر این ۱ سال جا نزن 

بعدشم اون دختر ضعیفه ولی تو نیستی 

رتبه برتراند رو دیدی؟الان همشون سلامتشونو از دست دادن؟

ساده نباش دختر

ترک تحصیل نکنیا

نمیخوام به خدا نمیخوام ترک تحصیل کنم من همه نمره هام خوبه فقط دنبال راهی هستم که استرس شدیدم رو کمتر کنم به خدا نابودم کرده استرس خواب و خوراکم رو ازم گرفته

ترک تحصیل نکن پشیمون میشی حداقل دیپلمت رو بگیر

بشین ببین چرا استرس داری چه موقعیتایی باعث استرست میشه بعد با یکم تحقیق و پرس و جو میتونی راه حلش رو پیدا کنی 

اگر هم نتونستی برو پیش مشاور  اون راحت تر میتونه دلیل استرست رو پیدا کنه و بهت راه حل مناسب بده