2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین واقعا بعضی جاها آدم دیگه ثبرش تموم میشه ، حوصله اش نمیاد ، بعضی روزا خیلی بد شروع و تموم میشه م ...

به محلی که نماز می گذاریم میگن محراب ، یعنی محل حزب و جنگ با خودمون که با هوای نفسمون که مارو به بی حوصلگی و کسالت و بدبختی و افسردگی و ... کشونده بجنگیم 

چیزی که این این جنگ رو خیلی لذت و بخش و عاشقانه می کنه اینه که این مبارزه و حرب توی آغوش خداست ، عزیزم شما سعی کن به عشق خدا تا اذان گفتن بری تو محراب و با خودت در آغوش خداوند مبارزه منی ، سعی کن با خدا و حضرت زهرا خیلی صمیمی و رفیق بشی ، وقتی باهاشون رفیق شدی ، دیگه نه کم مهری خانواده و دیگران اذیتت می کنه ، نه فشار و استرس مشکلات و ... چون دیگه تو یه رفیقی به قدرت حضرت زهرا و خدا داری 

یه مدت نماز اول وقت بخون ، قول میدم اگر همه نماز ها اول وقت بخونی به هفته نکشیده اثرشو می بینی

آره مهندسی مکانیک خوندم دانشگاه سراسری. دو تا دختر دارم ولی خانه دارم شوهرم مخالفه کار کنم

حالا که مخالفه وظیفه اشه که بهت پول بده، شغلش خوبع از لحاظ درآمدی؟

آره مهندسی مکانیک خوندم دانشگاه سراسری. دو تا دختر دارم ولی خانه دارم شوهرم مخالفه کار کنم

الان هرکی آزمون استخدانی شرکت میکنه معلم میشه بنظرم توهم شرکت کن