2777
2789

منم تبریک هم نگفت بیخیال بابا دنیا دوروزه من شاید فردا برم خودم برای خودم کادو بخرم این گل هم تقدیم به خودم وشما🌹

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صب موقعوخوردن صبونه گفت بیا جلو گفتم بله لپم بوس کرد گفت روزت مبارک خانمم منم با اکراه جواب دادم اخه بدون کادو چ فایده

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

برای من یه پولی داشت قرار شده مقداری برداره بده ب مادرامون باقیشو بمن بده بریزه تو کارتم 

ولی ب مادرامون داد هیچی هنوز برام نریخته

نمیدونم بروش بیارم یا نه

ن سالگرد ازدواج  چیزی گیرم اومد ن تولدم ن امروز

ته قلبم ناراحته

چرا مردا نمیفمن دلخوشی ما خانوما ب این چیزاست؟🤧

نیازم به فریاد است اما؛ ترجیهم به سکوت....!
شوهرمنم تبریک گفت فقط. کادو نداد😁مامانم یلدایی ۴۰۰ تومن داد منم روز مادر بهش ۴۰۰ دادم زشت بود بنظرت ...

نه خیلی هم خوب بود یاد اون کلیپه توی اینستا افتادم یکی از اون یکی پول میخواست سه نفری ردوبدل کردن انگار نه خانی اومده نه خانی رفته😁

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بس نارحت نباشم🤣🤣🤣🤣

نبابا عزیزم،بخدا من مطمئنم مادرت یه لحظه شادی و لبخند شمارو با دنیا عوض نمیکنه اگر میخواهی مادرت خوشحال باشه همیشه شاد باش و بخند چون خودم یک مادر هستم و هیچی نمیخوام جز سلامتی و شادی بچم