2777
2789

چطور دلشون میاد بعضیا ۲۰۰ میلیون پول ی گوشی آیفون بدن؟؟؟

من والا شوهرم که وضع مالیش خوبه بهش اجازه نمیدم برام آیفون بخره چون سلیقم نیست 

واقعا چقدر بعضیا قدر پولو نمیشناسن 😐😐😐😐

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک و ندیدم 

ولی دلمون میخواد آیفون می‌خریم مگه چیه ؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

جواب خودتو دادی، شما سلیقت نیست نمیخری، یکی سلیقه‌ش هست و میخره😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هرکسی با توجه به شرایط خودش زندگی می‌کنه. 

این که چیزی با سلیقمون جور نباشه، به ما مجوزی برای زیر سوال بردن نحوه ی عملکرد دیگران که ناشی از سلیقه ی متفاوتشون هست نمیده. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

عزیزم میدونم در مورد من تاپیک زدی 

اما خودت داری می‌گی دیگه هر مسی سلیقه ای داره 

من هم سامسونگ دارم هم آیفون چون هر دوش سلیقه منه 

و اینکه آیفون برای کارم خریدم 

مشکلیه؟!!

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

عزیزم میدونم در مورد من تاپیک زدی اما خودت داری می‌گی دیگه هر مسی سلیقه ای داره من هم سامسونگ دارم ه ...

دخترم ی سوال بی ربط 

شما همونی هستی که دوست پسر لاشی داشتی؟

تاپیک هاتو زیاد دنبال میکردم دروغ چرا 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

تازه اکثرا خانوما و افراد سن بالا از گوشی استفاده خاصی جز اینستاگرام و تهش چند تا عکس با اسنپ چت ندارند در حالی که این کارا رو گوشی بیست میلیونی هم به بهترین نحو انجام میده

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید