2777
2789
عررر یبار سدر گذاشتم بزوور شستم

اینم مثه همونه ی ساعت زیر آب باید باشی تا شسته بشه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حنا خیلی خوب برای رشد مو و کلا سموم بدن رو دفع میکنه عالیه  ولی در کنارش میتونین دمنوش فقط  برگ‌شنبلیله   رو صبح ها بنوشین که مو رو پرپشت و موی سفید رو هم سیاه میکنه 

حنا طبیعی بگیر رنگ نمیگیره من خودم برگشو گرفتم آسیاب کردم که مطمئن باشه بعدش چند بار الک کن

تازه میگن حنای طبیعی رنگ میگیره که من دوست ندارم رنگ موهام تغییر کنه اصلا 

اع ؟ ای بابا خیلی ریزش داشتم گقتم شاید این تاثیر گذار باشه

منم مثه خودت والا مشت مشت مو میاد پایین جرات شونه کردن ندارم ولی رزماری حنا تخم مرغ محلی زینک هر چی بگی زدم خوردم فایده ای نداره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
شنیدم حنای بی رنگ هم هست بستگی داره به وضع موهاتون که چقدر رنگ بگیره از بعضی ها مشکی باشه خرمایی میش ...

آره هست اما فروشنده گفت شیمیایی هستش و حنای محلی بهتره خاصیت داره

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
اگر هر موقع میری حمام بجای شامپو حنا بزنی تاثیر داره.موها رو لطیف و براق میکنه.ریزش هم قطع میشه.موها ...

اتفاقا من هر چی حنا گذاشتم موهام زمخت و زبر شد با زور شونه میکردم بس خشک می‌شد

منم مثه خودت والا مشت مشت مو میاد پایین جرات شونه کردن ندارم ولی رزماری حنا تخم مرغ محلی زینک هر چی ...

منم رزماری زدم بدتر شد زینک هم میخورم ولی خیلی شدید ریزش مو دارم نمیدونم اصلا چیکارش کنم رسما کچل شدم