2777
2789
منم رزماری زدم بدتر شد زینک هم میخورم ولی خیلی شدید ریزش مو دارم نمیدونم اصلا چیکارش کنم رسما کچل شد ...

ریزش مو من هورمونی هس هورمون مردانه ام بالا هس بخاطر اینکه اقدامم دکتر گفت دارو نمیدم خوب نیس شما ی آزمایش بده شاید از هورمونات هس

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول تو یه قابلمه چند قاشق بابونه و چند قاشق چای رو ۲۰ دقیقه بجوشون بعد از صافی رد کن و بریز تو حنا و بزار یک ساعت بمونه که خوب جا بیافته و رنگ بیاندازه  (بابونه مو رو براق و نرم می کنه چای هم یه رنگ قهوه ای به موهات می ده )  

بعد یکی یا دو تا تخم مرغ بسته به حجم موهات داخل حنا بریز و هم بزن. (زرده تخم مرغ باعث بیشتر شدن رشد موهات می شه و از طرفی نمی زاره حنا از روی موهات شُره کنه و بریزه )

بعد یه پلاستیک از پشت و یه پلاستیک از جلو بزار و یه روسری ببند تا موهات گرم بمونه و سه ساعت یه پلاستیک زیر سرت پهن کن و دراز بکش و بخواب 

بعد برو حموم و آروم موهات با آب خالی بشور بعد تو حموم نرم کننده بزن که هر چی ساقه ریزه حنا تو موهات هست شسته بشه و بره 

موهات یه رنگ قرمز قهوه ای تیره پیدا می کنه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

آزمایش ندادید؟دلیل ریزشتون چیه؟

نمیدونم 

کم خونی شدید دارم لوسمی حاد به تازگی فهمیدم دارم ولی خب دلیل عمده ریزش موم رو نمیدونم من تقریبا ۲ سال و بیشتر ریزش مو دارم حتی ۱ درصد هم کم نشده 

حنا خیلی خوب برای رشد مو و کلا سموم بدن رو دفع میکنه عالیه ولی در کنارش میتونین دمنوش فقط برگ‌شنبل ...

بله واقعا   شنبلیله  برای پر پشت شدن مو و سیاه شدن موی سفید  جواب میده  ولی باید مداوم استفاده بشه اونم صبحها نه  وقت دیگه ای