اینم مثه همونه ی ساعت زیر آب باید باشی تا شسته بشه
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حنا خیلی خوب برای رشد مو و کلا سموم بدن رو دفع میکنه عالیه ولی در کنارش میتونین دمنوش فقط برگشنبلیله رو صبح ها بنوشین که مو رو پرپشت و موی سفید رو هم سیاه میکنه
اع ؟ ای بابا خیلی ریزش داشتم گقتم شاید این تاثیر گذار باشه
منم مثه خودت والا مشت مشت مو میاد پایین جرات شونه کردن ندارم ولی رزماری حنا تخم مرغ محلی زینک هر چی بگی زدم خوردم فایده ای نداره
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اگر هر موقع میری حمام بجای شامپو حنا بزنی تاثیر داره.موها رو لطیف و براق میکنه.ریزش هم قطع میشه.موها ...
اتفاقا من هر چی حنا گذاشتم موهام زمخت و زبر شد با زور شونه میکردم بس خشک میشد