2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2785 بازدید | 159 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه 👌🏻👌🏻ولی دکترا گرفتن از دانشگاه دولتی خیلی سخته، فرهنگیان بودین شما؟

نه دانشگاه تبریز

بله خیلی سخت هست اونم با وجود تاهل و دو تا بچه 

خیلی سختی کشیدم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
راستش نظر شخصی خودم اینه اصلا به درد نمیخورهچون روی شغل و حقوقت از قبل حساب شدهازدواج یعنی دوتا خانو ...

دقیقا همینطوره ....

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
دقیقا مشکل همینجاسدوست من امثال با معدل ۱۴و نمرات پایین ۱۰با پارتی بهترین رشته فرهنگیانو قبول شد.توی ...

منم دیدم چندتایی

بچه محصل هم دارم و آنقدر حرص خوردم که خدامیدونه

خودم همیشه شاگرد ممتاز بودم 

هر کی و که تو مدرسه به زور قبول شد معلم دیدم😭

دانشجوی ارشدمخب مگه دروغ میگم؟کسی از درس خیر خاصی میبینه تو این زمونه؟😂حقوق مهندس مکانیک بیشتر از م ...

جالبه شما درست رو میخونی هدفت رو هم داری خداروشکر زندگیت هم تامینه اون وقت میگی از درس خیری به آدم نمیرسه 

ناراحت نشیا ولی ی جای دیدم که گفتی با همسرت تو داشنگاه آشنا شدین ازدواج کردین اگر شما دانشگاه نمیرفتین پس این اتفاق های خوب هم براتون نمی‌افتاد،  پس نگین درس خیری نداره 😉😉😉

نه دانشگاه تبریزبله خیلی سخت هست اونم با وجود تاهل و دو تا بچه خیلی سختی کشیدم

شما فرهنگیان شماوره و راهنمایی هستید؟قبول شدن از این سخته؟نسبت ب سایر رشته های فرهنگیان

شاغلا کلا همینو بلدن، سریع بزنن تو سر خانه دارا ک ارع شما جایگاه اجتماعی ندارید.. والا من حاضر نیستم ...

منم بخدا حتی اگ ماهی ۴۰ تومن بدن معلم نمیشم اعصابم نمیکشه با بچه ها ی الان و والدینشون خدا بهشون خیر بده خیلی شغل سختیه 

مشاغل دیگه ام سخته خیلی وقتا با یک مشت نفهم باید سرو کله بزنن تو جامعه میبینیم مردم بعضیاشون چ مدلین دیگه 

منم دیدم چندتاییبچه محصل هم دارم و آنقدر حرص خوردم که خدامیدونهخودم همیشه شاگرد ممتاز بودم هر کی و ک ...

خیلی ناراحت کنندس

خدا میدونه کجا ها رفته و فلان ک در این حد مطمئن بود و شد!!!!هرچی مبگف شد

خدا میدونه