2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2476 بازدید | 159 پست
این جور چیزها رو من هم دیدم عزیزممن سال ۹۸ با آزمون قبول شدم و میانگین آزمون عمومی ها ۵۵ و اختصاصی ه ...

اینا هرچی بخورنم بالا میارن😂😂دیدم ک میگم.درامدشون حرومه

فک نکنن خیلی زرنگن.منم اوایل ناراحت شدم ب اون دوستم

ولی گفتم حتی لیاقت نداشت خودش قبول شه.اگه پارتی نداشت هبچی قبول نمیشد

درصداشم پایین بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده

کاش قانعشون می کردید عزیزم

ادامه تحصیل خیلی خوب هست مخصوصا تو محیطی که کارت تدریس هست هرچه پربارتر و باسوادتر باشی بهتره و بیشتر قبولت دارند

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
کاش قانعشون می کردید عزیزمادامه تحصیل خیلی خوب هست مخصوصا تو محیطی که کارت تدریس هست هرچه پربارتر و ...

والا چطوری هم کار میکنید بیرون هم دو تا بچه دارید اونم با درامد ۲۰ تا 

شنیدم یه طوری شد 

چرا ما نمی رسیم؟

اخه خودمم خستم کارم جای دوریه جاده دانشگاه خوب نبود چهارشنبه هم باید اونجا باشم که مدرسم

جالبه شما درست رو میخونی هدفت رو هم داری خداروشکر زندگیت هم تامینه اون وقت میگی از درس خیری به آدم ن ...

میدونم،آره همسر من همکلاسیم بود،ولی خب من یه نفرم

از تو ۱۲۰ نفر ورودی فقط ما دوتا ازدواج کردیم

با ۲ نفر دیگه که اونا هنوز عقدن

بقیه ول معطلن و اکثرا افسرده و گرفتار

تازه اینم بگم،همسر خود من باباش وضعش خوبه،که همون باباشم سرمایش از کار آزاد اومده،مامانش زمین و باغ ارث برده،اینا رو داره که ازدواج کرده،وگرنه با حقوق ماهی ۱۵ تومن مهندسی کی میتونه بره سر زندگیش؟

بعد اینم حساب کن که الان زندگی من از طرف یکی دیگه تامینه،همون یکی دیگه پشتوانش سرمایه خونوادش بوده،...

آیا همه این امکانو دارن؟نه

حالا باید دید طرف تو زندگی دنبال پوله،یا نه صرفا دنبال مدرک و دانشگاه و درسه.حالا من صادقانه میگم که من درسو دوس دارم،ادامشم میدم،ولی نمیگم که این درس و مدرک شما رو لزوما خوشبخت و پولدار میکنه.

همین ارشدی که من توشم،خیلیا تو دانشگاه ما ازش انصراف دادن،هرکدوم به دلیلی....

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
والا چطوری هم کار میکنید بیرون هم دو تا بچه دارید اونم با درامد ۲۰ تا شنیدم یه طوری شد چرا ما نمی رس ...

شوهرم تو کارهای خونه کمکم می کنه خیلی اوقات

پرستار بچه هم دارم که پنجشنبه ها و بعضی روزها میاد

خیلی اوقات هم که مدرسه ام پسرهام می‌روند پیش مادربزرگشون و ناهار اونجا هستند

فقط یک وعده شام می پزم و روزهای تعطیل فقط دو وعده که اونم همسرم کمک می کنه

درسم تموم شده گلم

ولی خوب از خدا چه پنهون خیلی وقت ها شب ها مثل جنازه می افتم 

ولی امروز عصر حسابی خوابیدم خوابم نمی بره اومدم نی نی سایت

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
چند مورد تو فامیلای خودمون دیرم مخصوصا کانادا اصلا دکتری ایران رو قبول ندارن پزشکای ایران عملا اونحا ...

پزشکا رو نمیگم

من مکانیک میخونم

فنیا رو قبول دارن😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
میدونم،آره همسر من همکلاسیم بود،ولی خب من یه نفرماز تو ۱۲۰ نفر ورودی فقط ما دوتا ازدواج کردیمبا ۲ نف ...

خدا برات ساخته عزیزم ،انشالله قسمت همه جوونا بخت خوب و بلند 👌🏻👌🏻