2777
2789
عنوان

بين دوتا انتخاب مونديم ميشه نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست
به خواهرم هي ميگه من خانوادم اينه چندين بار هم ديدم كه تلفني بهش گفت عوض ميشم اما من ميگم ادما عوض ن ...

ادمی ک همین اول کار اینجوری حرف بزنه و اینا درست بشو نیست ادم هر چقدرم ک بد باشه تو این دوران مراعات میکنه تا بعد عروسی اونم با دلیل عصبانی میشه یا هر چیزی اینم ک خانوادش اگه اینجورین ک دیگه واویلا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂انتخاب كنيد بهتره چون شرايط جفتشون خوبه ما هم نميخوايم با امروزي ها خواهرم ازدواج كنه كه اخرش بد ...

به نظر من اولیه بهتره حالا سن زیادم مهم نیس به قول خودتون آدم باید پخته باشه. مامان و بابای منم 17سال اختلاف سنی دارن

اللهم عجل لولیک الفرج

حداکثر تفاوت سنی 8سال باشه خوبه

اخه من و شوهرمم ١٤ سال اختلاف سني داريم خيلي جاها كمكم كرده عاقل تر بود اول زندگي ادب همينطور يادمه هميشه بهم پول ميداد ميگفت ما ميايم خونتون برو خودت هر چي ميخواي بخر. خيلي وقت ها توي تصميماي ماليش بهترين رو انتخاب كرد چون عاقل تر از من بود و من مثل من زود تصميم نگرفت و خيلي هم معدب بود البته اولش ما مخالف بوديم مثل الان ميگفتيم خيليه اختلاف سني الان فهميديم خيلي بهتره 

پس چرا دیگه نظرسنجی میکنید

ميخوام نظر بقيه رو هم بدونم شايد ما زود قضاوت مبكنيم ميگم بي ادبه اون كه گفته من عوض ميشم همون ميشم كه شما ميخوايد اما خواهرم ميگه ميترسم دروغ بگه تا عقد كرديم همون بشه كه بود 

٦٥ ايه اوليه دومي ٧٠ اي خواهرم ٨٢ هست ولي اولي رو كاملا ميشناسيمش خانواده درستي هست و مذهبي شرايط ما ...

عزیزم نمیدونم شرایط خانوادتون چجوریه...منظور یعنی از اونا که دخترو زود شوهر میدن یا هرچی...اما توروخدا با این فاصله سنی زندگیشو نابود نکنید...دختره هنوز تو اوایل جوونیشه و کلا سرزندس اما شما می‌خواین با کسی بقیه زندگیشو بگذرونه که جوونیشم گذشته و هیچ شور و شوق جوونی و زندگی کردن نداره...من اگه جای شما بودم کلا درباره هردو ازدواج صرف نظر میکردم...اگه خیلی اصرار دارین که ازدواج کنه لاقل صبر کنین کیسی بیاد که فاصله سنی کمتر از ۷ سال داشته باشه