2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2691 بازدید | 159 پست
عزیزم خوب بگن با نظر اسی موافق نیستند که منم موافق نیستم با این طرز فکر و حتی لایق جواب دادن هم ندو ...

من اگ معلم یا هر شغلی داشتم کسی حتی چیزی هم میگف برام مهم نبود

چون با تفکر اون فرد و یا حرفاش،چیزی تو زندگی من تغییر نمیکنه.فقط حرفه!همین

اهمیتی نداره

و خودمم ناراحت نمیکردم

دلیلش اینه که خود معلم ها همیشه ناراضی اند و مدام اه و فغان که ما بدبختیم

بله متاسفانه بعضی هاشون که عرضه کلاس خصوصی و ...ندارند و با پارتی و سهمیه معلم شدند همیشه نالان هستند و آبروی هرچی معلم کار درست و با سواد رو می برند

از ماست که برماست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب 😐🤦‍♀️ الان که ازدواج واقعا کم و سخت شده ولی آخه همچین ازدواج هایی به درد میخوره واقعا ؟

نمیدونم به درد میخوره یا نه

ولی یکی از معیار های انتخاب برای پسر ها شده

دختر خالم با اینکه بالای بیست تا ازین پیشنهاد ها داشت ازدواج نکرده ۲۴ سالشه الان

میگه خواستگاری شغل و حقوقم میان نمیرم

نمیدونم به درد میخوره یا نهولی یکی از معیار های انتخاب برای پسر ها شدهدختر خالم با اینکه بالای بیست ...

خب خواستگارا هم میگن محیط کارش ک زنونستو 

خرج خودشم ک درمیاره بیمه هم ک هست 

برا همین 

عزیز شما دنبال چی ای؟کسی نگف معلما بدبختن یا خوشبخت😐🤣🤣چرا یچیزی میشه بعضیا حمله میکنن وای فلانه و ...

دنبال هیچی نیستم

فقط به عنوان یک معلم و مشاور مدرسه دوست ندارم کسی به قشر معلم ها توهین کنه به خاطر اینکه یک یا چند تا آدم بد توشون دیده، همه رو زیر سوال ببره

همونطور که من حق ندارم با دیدن یک پزشک یا پرستار بد یا حتی یک خانم خانه دار بد و تنبل کل اون قشر رو زیر سوال ببرم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
بله متاسفانه بعضی هاشون که عرضه کلاس خصوصی و ...ندارند و با پارتی و سهمیه معلم شدند همیشه نالان هستن ...

معلم ابتدایی هستی ؟

کمکی داری؟

جسم وروحت سالمه؟

چه ربطی داره با سهمیه داریم با سواد خودش دراومده داریم بی سواد

چون توهین میکنی هیچی نیستی

بله متاسفانه بعضی هاشون که عرضه کلاس خصوصی و ...ندارند و با پارتی و سهمیه معلم شدند همیشه نالان هستن ...

دکترای روان شناسی  دارین؟ از دانشگاه دولتی یا پیام نور ؟

سال های اولی هست که معلم شدین یا زیاد؟!

چرا همتون میگین معلمی هیچی نیست؟ چرا به مقام بالای معلم توهین میکنین؟ هر چی باشه بهتر از بیکاری و خا ...

چرا فکر میکنی خانه داری بده؟ با بچه های مردم سرو کله زدن خوبه؟ با این والدین متوقع امروز؟ بچه های لوس ننر 

من اگ معلم یا هر شغلی داشتم کسی حتی چیزی هم میگف برام مهم نبودچون با تفکر اون فرد و یا حرفاش،چیزی تو ...

من ناراحت نشدم

فقط دفاع کردم

همین...

دقیقا

اول عشق میخواد 

احترام به معلم مثل احترام به پدر و مادر واجب هست

چرا فکر میکنی خانه داری بده؟ با بچه های مردم سرو کله زدن خوبه؟ با این والدین متوقع امروز؟ بچه های لو ...

نگفتم خانه داری بده 

اما جایگاه معلم از خانه دار بالاتره قطعا چون هم کار اون خانم خانه دار رو انجام میده هم تو اجتماع داره خدمت میکنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

نمیدونم به درد میخوره یا نهولی یکی از معیار های انتخاب برای پسر ها شدهدختر خالم با اینکه بالای بیست ...

من که از پسرهایی که همچین ملاک هایی دارند حس خوبی نمیگیرم .چون خودم بابای بچه م بسیار شکاک و گیر بود ولی از طرفی هم مفت خور و راحت طلب بود برای همین به من اصرار میکرد برم معلم بشم .چون میگفت محیطش زنونه هست خیالم راحته و از طرفی هم میخواست از حقوق من زندگی رو بچرخونیم😐🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️