2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 159 پست

چرا فکر می کنید همه معلم ها حقوقشون پایین هست؟

من خودم حکمم ۱۴ میلیون هست و دریافتیم  حدود ۱۲

پنجشنبه ها هم میرم آموزشگاه و ماهی ۸ میلیون هم از اونجا دارم

تازه اگه بخواهم بیشتر کار کنم خیلی بیشتر از این گیرم میاد و فقط پنجشنبه ها میرم آموزشگاه  فقط ۳ ساعت به خاطر اینکه بچه هام کوچک هستند 

با  هفته ای کم تر از ۳۰ ساعت کار ۲۰ میلیون و بیشتر درآمدم هست ماهانه در حالیکه زنداداشم که هم سابقه من هست با هفته ای بیشتر از ۴۴ ساعت و اضافه کاری اجباری و...فقط ۱۸ میلیون میگیره

چرا همیشه دوست دارید معلم ها رو بدبخت و بیچاره جلوه بدهید

خوب همه کارمندها همین هستند

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من واقعا دوست داشتم معلم بشم ولی از وقتی اومدم نی نی سایت هم از شغل معلمی بدم اومده هم دیدم نسبت به ...

دختر خالم معلمه 

میگه دوران دانشجویی هر روز خانما چادر به سر می‌اومدن ندیده و نشناخته برای پسر و برادرشون خاستگاری

قسم می‌خورد هر روز یه مورد بوده

میگفت مشخصات میدادن به مدیر آموزشی کیس معرفی میکرده 

دخترخالم میگه تنها و تنها به خاطر شغل معلمی این بساط به راه بوده

۴ تا دختر عمه هام هم که معلمن همینطور ازدواج کردن🤭

آدم زشت وجود نداره هر کی قشنگی های خودش و داره بعدم رفتار آدما باعث میشه زیبایی چهره آسون بیشتر به چشم بیاد.کار زنم که ملاک ازدواج نیست .شما بد متوجه شدی این طوری اگرم کسی بیاد به خاطر زیباییت و‌کارته و‌ هر وقت هر کدومشون و از دست بدی اونم می‌ره 

چرا فکر می کنید همه معلم ها حقوقشون پایین هست؟من خودم حکمم ۱۴ میلیون هست و دریافتیم حدود ۱۲پنجشنبه ...

دلیلش اینه که خود معلم ها همیشه ناراضی اند و مدام اه و فغان که ما بدبختیم

دقیقاحتی ارزش اینو نداره بشینی براش بخونیکمه حقوقشالبته بعضیا خود شغلو دوس دارن اونا مستثنا هستن

کلا درس توش خیری نیس😂😂

حالا من که تخته گاز میخونم چون با آکادمیا پیوند خوردم متاسفانه و عشقم مکانیک و کنترله

ولی در مجموع نون تو کار آزاده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چرا فکر می کنید همه معلم ها حقوقشون پایین هست؟من خودم حکمم ۱۴ میلیون هست و دریافتیم حدود ۱۲پنجشنبه ...

عزیز شما دنبال چی ای؟کسی نگف معلما بدبختن یا خوشبخت😐🤣🤣چرا یچیزی میشه بعضیا حمله میکنن وای فلانه و با معلما کار نداشته باشید و فلانو بهمانو😐🤣🤣

عزیزم کسی ب معلما توهین نکرد .اتفاقا چون میدونیم معلمی شغل مهمیه و با نسل اینده سر و کار داره،این اد ...

عزیزم خوب بگن  با نظر اسی موافق نیستند که منم موافق نیستم با این طرز فکر و حتی لایق جواب دادن هم ندونستم این طرز فکر رو

ولی اینکه به هر بهانه ای تو این سایت میان به معلم ها توهین می کنند خیلی ناراحت کننده هست

معلم ها هم مثل اقشار دیگه جامعه همه جوره توشون هست

کم در آمد/ پردرآمد

باهوش/ هوش متوسط و کمتر

باسواد/ بیسواد و سهمیه ای

بد اخلاق و خوش اخلاق

ولی اینجا همیشه کل معلم ها زیر سوال می برند

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
دختر خالم معلمه میگه دوران دانشجویی هر روز خانما چادر به سر می‌اومدن ندیده و نشناخته برای پسر و براد ...

چه عجیب 😐🤦‍♀️ الان که ازدواج واقعا کم و سخت شده ولی آخه همچین ازدواج هایی به درد میخوره واقعا ؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
مثلا پرستارها راحت تر میتونن انتقالی بگیرن یا برن بیمارستان دیگه ولی معلم نمی تونه بگه دیگه این مدرس ...

میتونه ولی خیلی گیر و ویر داره همون بهتر که بمونه

اگر پارتیش کلفت باشه تو اداره که کارش راحته

بیتربیت اسمتو تو بدان می‌نویسم خانم معلم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چرا همتون میگین معلمی هیچی نیست؟ 

چرا به مقام بالای معلم توهین میکنین؟ 

هر چی باشه بهتر از بیکاری و خانه داریه

معلم همونیه که دکتر و مهندس زیردستش تربیت شدن

همونی که اینده بچه های مملکت رو میسازه

در تعجبم هنوز جایگاهش رو یه سری ها نمیفهمن. 

معلوم میتونه سرنوشت یه دانش اموز رو تغییر بده میتونه چراغ راهنماش باشه برای همینه اینقدر جایگاهش بالاست

این خانومم تلاش کرده زحمت کشیده درس خوندن معلم شده حالا همه تون که هی اه اه و پیف پیف میکنین یک صدم جایگاه این بنده خدا هم ندارین

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔