2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 159 پست
خداوکیله دخترداییم ی عالمه خوند و قبول شدالان میگه پشیمونم، اصلا نمی ارزع

خدا کمکش کنه ☹️🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا شما باید طرز حرف زدنتو درست کنی.والا بااین ادبیات هر کی باشه فرار میکنهفقط متاسفم که قراره ایند ...

حالا خوبه دکتر نشدن این معلما وگنه خاستگار کمتر از وزیر قبول نمیکردن

کاری به تاپیک ندارم

فقط اون کاربرهایی که به هر بهانه ای فرصت دستشون می افته که معلم ها رو بکوبند ونسبت بهشون عقده گشایی کنند رو درک نمی کنم...

واقعا متاسفم که اینقدر به شغل معلمی توهین می کنید،مگه معلم ها چیکار باهاتون دارند؟؟؟؟

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
نه بابا فکر نکنم من بابام معلمه اینجوری نیست

همکاراشون اینجوری نیستن یعنی ؟ بیشتر یه سری مسائل بین خانم های معلم هست مثلا تکبر و غرور الکی و پز دادن و اینا وگرنه که بین آقایون به خاطر حقوقش معلمی خیلی هم شغل بالایی حساب نمیشه به خاطر حقوقش که بخوان مغرور باشن و....

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
حالا خوبه دکتر نشدن این معلما وگنه خاستگار کمتر از وزیر قبول نمیکردن

دکتر بودن مساوی ادم بودن نیس

هر کی دکتره چیز خاصیع؟دکترارو اینقد گندشون نکنید.اونم یه رشتس مث بقیه رشته ها و شغلا.طرف آ م باشه طرز حرف زدنش خوب باشه مهم تر از همه ،نیت و اعمالش خوب باشه و گذشتش خوب باشه اره میتونه انتظار داشته باشه.اونم در سطح خودش.طرف میبینی تاحالا ماشین بالای۲۰۰تومنی سوار نشده وقتی خاستگار میاد میگه باید شاسی بلند داشته باشه😂😂😂خیلی مسخرس

همکاراشون اینجوری نیستن یعنی ؟ بیشتر یه سری مسائل بین خانم های معلم هست مثلا تکبر و غرور الکی و پز د ...

نه تو خانوما بیشتره 

ولی درکل همه شغل ها همچین ادمایی داره نه فقط معلمی

نه تو خانوما بیشتره ولی درکل همه شغل ها همچین ادمایی داره نه فقط معلمی

درسته ولی خب شنیدم بقیه ی شغل ها راحت تر میتونن مکان خدمت یا شغلشون رو عوض کنن حداقل 

کاری به تاپیک ندارمفقط اون کاربرهایی که به هر بهانه ای فرصت دستشون می افته که معلم ها رو بکوبند ونسب ...

عزیزم کسی ب معلما توهین نکرد .اتفاقا چون میدونیم معلمی شغل مهمیه و با نسل اینده سر و کار داره،این ادبیات و حرف هارو کسی در شان معلم نمیبینه.

برو سایت ادم و حوا رو ببین

توش موردای خوبی پیدا میشه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

خیلی کم شغل هایی دولتی همش همینه دست خودت نیست کجا بیوفتی یا چیکار کنی

مثلا پرستارها راحت تر میتونن انتقالی بگیرن یا برن بیمارستان دیگه ولی معلم نمی تونه بگه دیگه این مدرسه نمی تونم ادامه بدم. میتونه؟

وای اسی

حالا دکترای برق شریفشم گیر شوهر درست پیدا کردنه انقده مردا گ... شدن

معلمی که تازه یه چیز خیلی نرماله

رشتتم که زنونه بوده

چه شوهری میخوای دیگه آخه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨