2777
2789
عنوان

دلم گرفته و تنگ شده واسه همسرم

181 بازدید | 14 پست

دوستان باهام قهر کرده سر موضوعی و خیلی حقم داره 

یه روز در میون کلا شبا خونه نیست دیروز سرکار بود باید امروز می اومد خونه 

ولی برای اولین بار داخل زندگی مشترکمون 

رفته خونه مادرش امشب اونجا می مونه و بهم خبر نداد 

کلی منتظرش بودم و غذا خوب درست کرده بودم از دلش دربیارم ولی رفته اونجا 

خودشم بهم خبر نداد مادرشوهر بهم پیام داد و گفت اونجاست 

کلی نگرانش بودم 

خیلی حالم بده می ترسم منو نبخشه 

دلم براش تنگ شده دلم شکسته 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از اول با جاریم مشکل داشتم 

خیلی با همسرم راحت برخورد می کرد و کلا خیلی ناز و عشوه داره 

منم گفتم رو شوهر من نظر داری 

مثل احمقا 

کلا دعوا شد برادر شوهرم ناراحت شد 

برادر شوهرم خیلی با من خویه ولی سر این داستان گفت ازت چنین رفتاری انتظار نداشتم 

من وقتی واکنش نشون دادم تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم 

با جاریم بحثمون شده بود و مقصرم من بودم و کتک کاری شده بود میگه آبروش بردم

بله تاپیکات رو خوندم همسرت مقصره که دروغ میگه و شما هم مقصری انقدر دنبال حرف رو میگیری احتمالا چون خیلی پیگیر میشی شوهرت دروغ میگه

من از اول با جاریم مشکل داشتم خیلی با همسرم راحت برخورد می کرد و کلا خیلی ناز و عشوه داره منم گفتم ر ...

من از رفتار جاریم با شوهرم داشت بدن میومد دوست داشتم سنگین تر برخورد کنه 

و فکر اشتباه کرده بودم 

بله تاپیکات رو خوندم همسرت مقصره که دروغ میگه و شما هم مقصری انقدر دنبال حرف رو میگیری احتمالا چون خ ...

هیچی بهم نمی گه منم قاطی کردم یهو اگه شوهرم راستش بهم بگه من به همه شک نمی کنم

بهم می گه تو پارانوئید داری

هیچی بهم نمی گه منم قاطی کردم یهو اگه شوهرم راستش بهم بگه من به همه شک نمی کنمبهم می گه تو پارانوئید ...

تا حدودی شکاک هستید و این رفتار همسرتون اون رو تشدید میکنه کار خیلی اشتباهی کردی به جاریت این حرف رو زدی به نظرم همین طوری پیش بری زندگیت به جدایی ختم شه خیلی نسنجیده عمل کردی حتما از یه مشاور کمک بگیر عزیزم