2777
2789
درچه مرحله ای هستی عزیزم؟شاید بایه واسطه یا حرف بشه برگردی اگه فک میکنی شرایطت سخت میشه بعد طلاق برگ ...

همسرم گفت مهریت ببخش بیا زندگی کن اما من قبول نکردم ترسیدم ولی بعد چند ماه گفتم باشه این کار میکنم اینبار دیگه اون قبول نکرد گفتم من نمیخوام زندگی کنم و منم مجبور شدم درخواست طلاق دادم 

همسرم گفت مهریت ببخش بیا زندگی کن اما من قبول نکردم ترسیدم ولی بعد چند ماه گفتم باشه این کار میکنم ا ...

بخشیدن مهریه کاردرستی نیس خوب کردی قبول نکردی معمولا پشت این خواسته نیت خوبی نیس مگه مهریه تو اجرا گذاشتی قبلا که اینو خواسته؟حتی اگراینکارو کردی هیچ وقت مهریتو نبخش اونطوری برگردی هرکاری دلش میخاد بدکن ترس انجام میده توهم دیگه پشتوانه نداری ینی چی مهرتو ببخش زن بامهریشه هرچندکمم باشه اگه زندگی کنه بامهریه باهات زندگی کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخشیدن مهریه کاردرستی نیس خوب کردی قبول نکردی معمولا پشت این خواسته نیت خوبی نیس مگه مهریه تو اجرا گ ...

اره متاسفانه این کارو یکبار انجام دادم ولی همسرمم خیلی منو اذیت میکرد خون به جیگرم کرده بود کار به جایی رسیده بود داخل خونه دوربین نصب کرد خیلی شکاک و بد بین بود جوری ک تو خیابون جرات نمیکردم به چپ راستم نگاه کنم ...

خانوادم گفتن این ادم زندگی کن نیست میخواد کلاه بزار سرت قبول نکن حتی خواهرش بهم میگفت نمیخواد مهریت ببخشی 

بخشیدن مهریه کاردرستی نیس خوب کردی قبول نکردی معمولا پشت این خواسته نیت خوبی نیس مگه مهریه تو اجرا گ ...

خودشم ی وقتایی میگفت شاید من حتی با دوتا بچه ولت کنم منم از این حرفا ترسیدم قبول نکردم از زندگی کردن باهاش اطمینان نداشتم ممکن بود  ی لحظه همه چیزو تموم کنه 

خودشم ی وقتایی میگفت شاید من حتی با دوتا بچه ولت کنم منم از این حرفا ترسیدم قبول نکردم از زندگی کردن ...

الان پشیمونم که چرا نموندم و میگم شاید  زندگیمون درست میشد 

خودشم ی وقتایی میگفت شاید من حتی با دوتا بچه ولت کنم منم از این حرفا ترسیدم قبول نکردم از زندگی کردن ...

این ادم ثبات عقلانی نداره البته حالا شاید یه حرفی زده همینجوری ولی اگه مطمئنی دوستت داره وقصدش زندگیه یجوری برگرد اما هیچ وقت مهریتو نبخشی

اون دوسم نداشت ولی من عاشقش بودم یکسال منتظرش موندم هر کاری کردم برگرده اما نیومد

گاهی هرچی دنبال طرف بری بدتردور میشه یذره زمان بده پیگیرش نباش اگه نیومد خودتو نجات بده این ادم ارزش غصه خوردن نداره مث شوهرمن البته من شرایط طلاق نداشتم ولی اگه شماداری خودتو اذیت نکن

ان شالله هرچی صلاحته پیش بیاد عزیزم غصه هیچیو نخوری ها فقط به خودت برس وارامشت

نابود  شدم رفت 

برای همین بود که به تو میگفتم به خودت برس و فقط قسمت خوب زندگیت ببین 

نابود شدم رفت برای همین بود که به تو میگفتم به خودت برس و فقط قسمت خوب زندگیت ببین

از این حرفای خوب انگیزشی بلدم بزتن اما به خودم که میرسه دیگه بهشون عمل ننی کنم فقط غصه میخورم 

نابود شدم رفت برای همین بود که به تو میگفتم به خودت برس و فقط قسمت خوب زندگیت ببین

مرسی عزیزم توسختترین شرایطی ودنبال کمک به دیگرانی خداخیرت بده

بازم توکل کن به خدا بدون زندگی کردن خیلی وقتا بهتراز جدایی نیستا ازروی ناچاره

از این حرفای خوب انگیزشی بلدم بزتن اما به خودم که میرسه دیگه بهشون عمل ننی کنم فقط غصه میخورم

برای همین خدا ماادمارو افریده تا راه درست وحرفای خوبو بهم یاداوری کنیم وگرنه معلومه به خودمون که میرسیم یادمون میره نیاز داریم کسی بهمون بگه عزیزم