2777
2789

هنوزم گهگاهی یادم میوفته ازش خوشم نمیاد کلا تازه بعدچندسال فهمیدم من به خودم چه ظلمی کردم اول اینکه غربت شوهرم کردم درحالیکه شوهرم پیش فامیلا وخانوادشه دوم اینکه قبول کردم بامادرشوهرتویه ساختمون زندگی کنم سوم اینکه به یه ادمی شوهرکردم که تک پسربود من تک عروس حساب میشم وهمه بارها وانتظارها رودوش منه شوهرم هیچ وقت پشتم نبود خیلی اذیت شدم وهمیشه وابسته به خانوادش بود بخاطر اینکه تک پسربود ومن به این موضوع دقت نکرده بودم الان هرجا بخوایم بریم باید خانوادش باشن یه مشهد منو نمیبره میگه بابام سوییت بگیره وچهارم اینکه شهری که شوهرکردم بسیارخشک وسرد ومتعصب هستن وفرهنگشون ضعیفه ومورد اخرکه مهم ترینه اینه که من ازشوهرم خوشم نمیومد اما نمیدونم چیشد که بله دادم وخودمو بدبخت کردم الانم که هرچی وام قسط داره ازباباش کمکی نمیگیره بااینکه پولداره باباش وفقط من دارم عذاب میکشم هیچ پولی نمیده چیزی بخرم یابگردم وجلو چشم خودم مادرش چه خریدایی که نمیکنه...

رسما تر زدی ببخشید رک گفتم  

خدا صبر بده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شوهرم تک پسره و مشکلاتی که گفتی نداریم خیلی ربطی نداره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هنین‌ه داری تو خونه پدر شوهر زندگی میکنی یا نوع کمکه 

انتظار نداشته باش مادرشوهرت برا شما خرج کنا اونم پول خودشوکه شما هم حتما چیزی خریدید یا خرجی بزرگ داشتین کا اینهمه قسط دارید 

انشالله به مرور سبک میشن 

درکت میکنم زندگی تو خانواده شوهر سخته خودم هم همین شرایطم اما خوبیش اینه پولی جمع میکنی بعدا متونید چیزی بخرید 

باقی نشکلاتتم به بچه ننه بودن شوهرت برمیگرده دیگه ی اش یواش باید نافه اش رو ببری 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم